MUST SEE VIDEO: Hoe maak ik mijn portfolio crisisbestendig?

Nieuwsbrief Macrotrends

  

 
Onlangs pleitte een vertegenwoordiger van ING voor de nulrente op het spaarboekje, en anderen gaan zelfs verder: negatieve rentes zouden finaal ook door de gewone spaarder moeten betaald worden.

In feite is dit niet meer dan een ordinaire belasting, en wordt het voor de meeste mensen nu pas duidelijk dat ze die belasting decennialang betaald hebben onder de vorm van inflatie. 

Dat is het verhaal dat ik al zes jaar in MACRO Trends breng, en in de tussentijd heb ik een strategie gevonden om uw kapitaal maximaal te beschermen tegen dit soort diefstal. 

En nee, het is niet simpelweg: "koop goud". Wij weten niet wat de toekomst brengt. Blijft enkel de dollar bestaan? Krijgen we de invoering van een wereldmunt? Worden crypto's het nieuwe verhaal? 

We weten het NIET.
 

600_mt64.jpg

 
Daarover ging mijn presentatie op "The Future of Gold", het internationale congres dat ik in maart nog te Breda organiseerde. Daar "callde" ik de bodem in goud, en kijk, nog geen half jaar later noteren we boven de 1500 EUR.

Oorspronkelijk ging ik deze video betalend maken, omdat die eigenlijk alles bevat wat u moet weten om uw kapitaal veilig te stellen. Maar iets in mij zegt dat je voor zo'n dingen eigenlijk geen geld mag vragen. 

Het is té belangrijk om enkel ter beschikking te stellen aan wie ervoor wil betalen. Ik denk dat mijn boodschap er één is van sociaal nut: heeft u 5.000 EUR, of 50.000 of 5 miljoen - uw geld komt men halen, zeker weten.

Daarom stel ik het volgende voor: u bekijkt de video, helemaal gratis, op één voorwaarde: dat u hem tenminste aan twee bevriende contacten doorstuurt. Zo hoop ik zoveel mogelijk mensen correct te informeren.

En wil u bij de MACRO Trends-beleggersclub komen die deze strategie met succes in praktijk aan het brengen is, dan bent u natuurlijk altijd welkom. Abonneren kan hier vanaf 1 EUR per dag, en is opzegbaar wanneer u maar wil.
 

Klik op deze link om de video te starten: https://youtu.be/fcOU0UZBy3U.
 
Ik wens u veel kijkplezier.
 
Beste groeten,
  

Brecht Arnaert
MACRO Trends