Aandeel dat tien x meer waard is dan huidige koers

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Bescherm uw zuur-verdiende spaarcenten
in dit spaarvarken
 

Met een mooi dividend
en zeer weinig neerwaarts potentieel.
  

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Wat Mario Draghi aankondigde tijdens zijn voorlaatste vergadering als voorzitter van de ECB, is een regelrechte ramp voor de euro.

De depositorente wordt verlaagd van -0,40% naar -0,50% en er zullen geen interestverhogingen worden doorgevoerd vooraleer de inflatiedoelstelling is gehaald. Bovendien herstart de ECB met kwantitatieve verruiming in november door het maandelijks opkopen van €20 miljard aan obligaties.

De hernieuwde kwantitatieve verruiming heeft nog geen einddatum, waardoor we ervan kunnen uitgaan dat Lagarde vanaf 1 november gewoon de koers van Draghi verderzet.

Dit is een regelrechte aanval op ons spaargeld.

Het komt er nu echt op aan om uw zuurverdiende spaarcenten te beschermen tegen de ongebreidelde financiële repressie die we meemaken. Daarom moet u echt de laatste editie lezen van MACRO Trends.

Een van onze gastcolumnisten heeft immers een bijdrage geschreven waarvan uw ogen zullen opengaan. Hij gaat al sinds 2008 in tegen het doemverhaal om aandelen van de hand te doen. Hij houdt ze gewoon bij omdat hij niet weet wat met de opbrengst te doen.

Obligaties en cash zijn immers levensgevaarlijk.

Alles in goud?

Dat nu ook weer niet, fysiek goud blijft belangrijk maar er alles in stoppen is ook niet aan te raden.

Hij spreekt wel van een aandeel dat tien keer meer waard is dan de huidige koers en dat een perfect spaarvarken is voor uw centen.

Met een mooi dividend en zeer weinig neerwaarts potentieel. Schitterend verhaal…

Hij schrijf letterlijk: ‘dat er tussen vandaag en het moment van winstname hevige schommelingen kunnen optreden, begrijp ik beter dan eender wie, maar het is mijn taak om mijn familie en vrienden veilig door deze onvoorspelbare bewegingen te loodsen en niet om de populaire Jan uit te hangen door in te spelen op euforie of angsten.’

Deze beursveteraan heeft meer dan veertig jaar ervaring, beste mensen, en MACRO Trends is bijzonder verheugd dat hij zijn kennis met ons wil delen. Daarom is een abonnement op MACRO Trends zo’n waardevolle investering.

Bij ons lees je hoe je je vermogen in stand kunt houden en zelfs laten aangroeien zonder gekke risico’s te nemen. Daarom raad ik je sterk aan om vandaag nog in te schrijven.

Teken risicoloos in op MACRO Trends. Doe het vandaag nog, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij. 
     

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf snel in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends