Hou uw vermogen buiten de klauwen van de overheid

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Stel uw vermogen veilig!

Dat is de belangrijkste missie van MACRO Trends? 

   

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
De druk op de spaarder begint hand over hand toe te nemen. Hoge bronnen spreken er al over om bedragen boven de 100.000 euro interest te laten betalen.

Ook een toenemend aantal Duitse banken wil negatieve rentevoeten aanrekenen aan hun retailklanten. De kosten worden namelijk te hoog om alleen te dragen.

Berliner Volksbank, de tweede grootste coöperatieve bank van het land, is begonnen met het heffen van een rentevoet van -0,50% op deposito’s van meer dan 100.000 euro. Dat is de eerste keer dat ze dat doen.

Het is best mogelijk dat ook andere banken ‘geïnspireerd’ geraken om dit te gaan doen. Zowel Deutsche Bank als Commerzbank denken eraan om negatieve rente te gaan aanrekenen.

De excuses die ze geven zijn bekend. De sector evolueert, blabla…

Nu moet je weten dat dit in Duitsland enorm gevoelig ligt. De mensen daar zijn de torenhoge inflatiedruk uit de vorige eeuw nog niet vergeten die hun spaarcenten gedecimeerd heeft. Nu negatieve rentevoeten gaan aanrekenen zal heel slecht vallen bij de Duitse bevolking.

Het negatieve rentebeleid van de ECB kost de Duitse banken 2,4 miljard euro per jaar. Die kosten verzwakken hun balans danig.

Gelukkig hoeft u dit als belegger niet zomaar lijdzaam te ondergaan. Bij MACRO Trends zien we de bui al een hele tijd hangen. We zeggen al een hele tijd dat het ongelooflijk belangrijk is om uw vermogen buiten de klauwen van de overheid te houden.

Dat is niet zo eenvoudig. Veel mensen ondernemen niks en laten hun spaargeld gewoon op de bank staan. Want zulke dingen gaan ze nu toch echt niet doen, mijnheer?

Wel, in België is er ooit de operatie Gutt geweest. Google maar eens…

Duitsland is niet ver van België en Nederland en het komt er nu op aan uw vermogen veilig te stellen. Dat is de belangrijkste missie van MACRO Trends: return of your money, not return on your money!

Maar let op, we zijn geen one trick poney. Dus zeker niet alles in goud.

Waarin dan wel?

Dat is een verhaal voor de ingewijden van MACRO Trends.

Indien u vandaag nog intekent, kunt u ook behoren tot deze exclusieve en zéér goed geïnformeerde beleggersgemeenschap.

Teken vandaag nog in op MACRO Trends en bescherm uw vermogen. Doe het vandaag nog, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij. 

     

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf snel in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends