Full Color Friday

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Full Color Friday

 

 
Brecht ArnaertDe Amerikanisering van de wereld slaat wild om zich heen: de Halloween-gekte, die elk jaar erger wordt, vervangt zo stilaan het Christelijke feest van Allerheiligen en Allerzielen. En er wordt zelfs hier en daar al gesuggereerd dat we Thanksgiving zouden moeten vieren. 

Ik weiger daarom mee te doen aan allerlei "Black Friday"-acties, zélfs al zouden we daarmee extra abonnees ophalen. Maar ik heb een alternatief bedacht: Full Color Friday. Daarmee wil ik jaarlijks de tendens richting het zwarte, het materialistische en het occulte (want dat is de ondertoon) gaan counteren.
 

600_mt89.png

 
Zodoende: heeft u de recente actie gemist waarbij wij uw abonnement verdubbelen als een bepaald aandeel in onze portfolio niet verdubbelt, dan is dit de kans om alsnog aan boord te komen.

Wij geven dit weekend 50% extra abonnement GRATIS.

De garantie op verdubbeling kunnen wij u niet meer geven, simpelweg omdat het bewuste aandeel ondertussen al meer dan 25% gestegen is. Maar er zit nog rek op. En zou u echt kwaad zijn op ons als dit aandeel maar 50% meer stijgt op een jaar? Het belangrijkste lijkt mij te zijn dat door onze extreme due diligence (5 jaar analyse) het risico enorm beperkt is.

Er is wel één voorwaarde aan verbonden: wij willen uw engagement. Géén hysterisch koopjesgedrag bij ons, maar liefst een gedegen keuze voor een degelijk blad. Die 50% extra abonnement geven we dan ook enkel aan diegene die zich van de eerste keer voor minimaal een jaar abonneert. 

50% extra abonnement is natuurlijk iets héél erg uitzonderlijks, en niet meteen bevorderlijk voor ons businessmodel. Degelijke financiële analyse vergt enorm diepe studie, en de normale prijs van 365 EUR per jaar - één euro per dag - is zeker niet teveel. Daarom hebben wij besloten om het aantal abonnementen met korting te beperken tot 50.

Wil u dus gebruik kunnen maken van deze actie, dan is er maar één boodschap: snel zijn. De volgende editie van MT komt al uit op vrijdag 6 december, en daarin ga ik nog een ander aandeel bespreken dat volgens mij x 20 kan op vijf jaar tijd.

En nee, dit is geen grapje!!!

Geen nood als het blad u niet bevalt. Niet-goed-geld-terug is standaard bij ons, en is elke dag van de abonnementsperiode mogelijk. MACRO Trends kost één euro per dag, en bevalt het blad u niet, dan storten wij het saldo van uw abonnement integraal terug, zonder vragen, en zonder dat u een reden moet opgeven.

Wij geven u nu de kans om zich tijdens dit Full Color Friday weekend met 50% extra abonnement te abonneren. 

Waar wacht u nog op?

Wie doet beter? 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

Beste groeten,

Brecht

PS: Abonneer u nu, dan krijgt u ook de naam van het aandeel waar wij een paar weken terug onze challenge op baseerden. Toen beloofden we het abonnement te verdubbelen als dat aandeel niet verdubbelt. Jammer genoeg kunnen we die challenge nu niet meer doen, want het aandeel is sindsdien al meer dan 25% gestegen. Maar er zijn dus nog ettelijke tientallen procenten winst mee mogelijk! 

PSS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers, die ook van deze Full Color Friday actie willen profiteren*. 

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends