Grote kortingsactie verlengd

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Grote kortingsactie verlengd: Cyber-Crypto-Monday

 

 
Brecht ArnaertHad u de Full Color Friday-actie van vrijdag zien passeren? Blijkbaar is onze boodschap aangekomen, want de 50 speciale kortingen gingen vliegensvlug de deur uit. Daarom willen we de actie nog één dag verlengen, maar nu onder een andere naam: "Cyber-Crypto-Monday".

U weet het, of u weet het niet, maar MACRO Trends is DE referentie in de Lage Landen voor alles wat met crypto te maken heeft. Bitcoin raadden wij indertijd aan aan 5 dollar, en we cashten uit aan 11.000 dollar. Daarna deden we het nog eens over met Monero (XMR): van 60 cent naar 300 dollar.

Black Friday, daar houden wij niet van. We houden van kleur en leven, niet van hysterie en plat materialisme. Maar Cyber-Monday, dat is iets anders: wij denken dat wie een béétje langetermijnvisie heeft, met zijn ogen dicht kan zien dat crypto de toekomst is.
  

600_mt90.png

 
Daarom ben ik bereid om de actie die we dit weekend al organiseerden (50% meer abonnement voor dezelfde prijs) te verlengen, maar dit keer met de focus op crypto. Weet u, namelijk, dat we voor de derde keer een winnaar geselecteerd hebben?

De naam vertel ik natuurlijk niet. We kondigden die winnaar op onze crypto-bijeenkomst van 22 september al aan, maar riepen op tot geduld: we hadden de nieuwe crypto-winnaar al in het vizier, maar de tijd was nog niet rijp.

Nu komen we in de buurt: de koers is na de initiële explosie die normaal is bij nieuwe munten (maar waar wij NIET instappen!) nu stilaan op niveaus aan het komen waarbij het veilig is om in te stappen. 

De finale beslissing laat ik aan onze huisexpert over, maar ik denk dat dit het ideale moment is om kennis te maken met MACRO Trends. Abonneer u nu, krijg de naam van deze nieuwe crypto te zien, en download ons rapport over hoe erin te investeren. 

Beloftes maak ik niet, maar als deze munt nog maar de helft doet van wat Bitcoin en XMR deden, dan kunt u met een investering van 1000 EUR binnen dit en een paar jaar een mooi huis kopen.

En nee, dat is opnieuw geen grapje. Wij weten waar we mee bezig zijn. 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

Beste groeten,

Brecht

PS: Mocht MACRO Trends u niet bevallen: geen nood. Wij hanteren de niet-tevreden-geld-terug garantie. Een voorbeeld? Een jaarabonnement kost 365 EUR. Abonneert u zich op  maandag 2 december 2019, en na 10 dagen zegt u uw abonnement op, dan krijgt u 365 - 10 EUR = 355 EUR terug. Zonder vragen. Zo flexibel zijn we. 

PSS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers, die ook van deze Cyber-Crypto-Monday actie willen profiteren*. 

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends