De maskers vallen af

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De maskers vallen af

     

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Drie jaar geleden besloot ik nooit van mijn leven nog te gaan stemmen, omdat verkiezingen toch niets uithalen. De centrale bankiers regeren. Dat doen ze al bijna 500 jaar via bewust geplande en gefinancierde revoluties. Ik zie er vijf om precies te zijn: die van 1689, 1789, 1848, 1917 en 1968. In 1535 werd de goddelijke orde omver geworpen, en het gevolg is dat we vandaag allemaal schuldslaven zijn – slaven van de Mammon.

Nu dat een feit is, hoeven die lieden zelfs niet meer te verbergen dat ze het hele politieke paradigma beheersen. Zo is het ongezien dat Lagarde (zelf maar een pion, stel u daar niks bij voor) zich politiek uitlaat. Volgens haar moeten we niet zagen over het feit dat ons geld niks meer opbrengt op de bank, en blij zijn dat we überhaupt nog een job hebben. Dat is zoveel als zeggen “Sois belle et tait toi”.

Wat is nu de volgende stap? Nog meer schuld natuurlijk. De Duivel zijn zak is nooit vol. Na de zorgvuldige inceptie van het idee dat het klimaat opwarmt, sorry afkoelt, sorry … verandert (Bericht van Winston Smith: zeg nu niet meer “Global Warming” maar “Climate “Change”) via gekochte wetenschappers en hoernalisten, kunnen de schuldmeesters nu kapitaliseren op hun investering. En die is om van ons nog grotere slaven te maken. Meer macht voor de Mammon.

Het gaat hem namelijk allang niet meer over het terugbetalen van de schuld. Hemeltje lief nee. Het gaat hem om het oogsten van de intresten op die schuld. De armen mogen arm zijn, ze zijn met velen en ze zijn gemakkelijker te pluimen dan die paar rijken die je dan toevallig moet omkopen met postjes in de politiek en allerlei onderzoeksinstituten. De bourgeois is een zégen voor de plannen van de centrale bankiers: de ethiek van een windhaan, en verzot op geld en ego.

Maar ik zeg u: die windhanen zullen na verloop van tijd enkel nog baas zijn over datgene waar ze krachtens hun lamme houding nog recht op hebben – een mesthoop vol sociaal conflict, culturele desoriëntatie en betekenisloze wanhoop. De boerderij waar die mesthoop ligt echter – de fiscale slavenplantage – is 100 % eigendom van de centrale bankiers, en kraait die haan te veel, dan gaat zijn kop eraf. Dus kraait ie wat meer over dingen die er niet toe doen. Hypocrisie ten top.

Hoe geraken we af van die parasieten? In feite is er maar één manier, en die is zo eenvoudig dat geen mens er eigenlijk nog bij stilstaat: we weigeren pertinent nog één cent belastingen te betalen. Die dienen toch maar om het hek van de slavenplantage in stand te houden. En ja, natuurlijk zal de staat u genadeloos vervolgen als u dat alleen probeert. Daarom hebben wij een soeverein nodig die bereid is te sterven, vanuit de overtuiging dat dat zijn goddelijke plicht is.

Vreest u de totale chaos bij de uitvoering van zo’n plan? Maar lieve mensen toch: die chaos komt sowieso. En als die sowieso komt, waarom nemen we die dan zelf niet in handen? Het antwoord is eenvoudig: omdat we bang zijn voor onze vrijheid. Dat is via “onderwijs” (indoctrinatie), “media” (brainwashing) en “cultuur” (propaganda) zorgvuldig in ons geprogrammeerd. Door de centrale bankiers. U gelooft mij niet? Geen probleem. Verklaar mij gek, en klaar is kees.

Meer analyses, leugens, twijfels, waar- en onwaarheden over het monetaire stelsel treft u aan in de nieuwsbrieven op de website van MACRO Trends

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan vandaag nog bij ons aan. 

 
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

Of wilt u eerst eens een proefnummer lezen?

 
Ik ben als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en ben sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends. Ik zal u bijstaan in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Iets wat momenteel niet zo gemakkelijk is. 

Onder mijn leiding is de oorspronkelijke opzet van MACRO Trends verschoven van een blaadje over goud- en goudmijnaandelen, naar een gedegen blad over de gevaren van het monetaire systeem en hoe u zich daarop kunt voorbereiden.   

De komende tijd wordt het grote geld niet verdiend door extra risico te nemen, maar juist door minder risico te nemen 

Dat klinkt interessant, maar het roept misschien wel vragen bij u op. Alle reden om eens een proefnummer te lezen. U kunt het vandaag gratis aanvragen. 

 

De Monetaire MatrixGratis Proefnummer
 
Wie zich vandaag inschrijft op de gratis nieuwsbrief van MACRO Trends, krijgt geheel kosteloos een proefnummer toegestuurd. Ik beloof u dat het u zal ontwaken. Dat klinkt misschien wat beladen, maar er is veel aan de hand momenteel. Het meeste is voor de massa niet zichtbaar. Ik gun u een kijkje achter de schermen.

Scherp uw geest!
 

 

Schrijf u onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends