Neem een vliegende start in 2020 met dit aandeel

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Neem een vliegende start
in 2020 met dit aandeel
  
     

 

In de onderstaande grafiek zie je dat de evolutie van de Amerikaanse S&P 500 in tandem gaat met de stijging van de balans van de Fed.
  

600_mt103.jpg 

Met andere woorden, er is een sterke correlatie geweest tussen de expansie van de balansen van de centrale banken (wereldwijde creatie van liquiditeit) en de sterke prestaties van aandelen dit jaar.

Uiteraard allemaal leuk, maar is dit een gezonde voedingsbodem voor een aandelenrally? Je moet ook weten dat vooral de zeer grote globale technologiebedrijven en globale consumptiebedrijven hier sterk van geprofiteerd hebben. Hun financieringskosten zijn het sterkste gedaald.

Allemaal goed en wel, maar Brecht kijkt op de eerste plaats naar de fundamentals zoals je weet. En de fundamentals van een van de aandelen in het Beleggingsrooster van MACRO Trends zien er wel héééél goed uit.

We zeiden al eerder dat dit aandeel kon verdubbelen, en het staat nu al 25 procent hoger.

Is het vet dan niet van de soep?

Bijlange niet, want het aandeel kan x20.

Maal twintig ja, en dat is geen tikfout.

Dit aandeel kan dus een enorm verschil maken in uw beleggingsportefeuille. En zelfs in uw leven.

U merkt het, Brecht bewandelt geen platgetreden paden bij MACRO Trends.

Teken meteen in op MACRO Trends en ontdek dit aandeel. Doe het vandaag nog, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij. 

      

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf snel in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends