De waanzin groeit, elke dag

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De waanzin groeit, elke dag

     

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Het is voor de meeste mensen al lang duidelijk dat het met aanlengende melk slecht koeken bakken is. Dat debat hebben de centrale bankiers verloren. Maar geen nood. Zoals Don Draper uit “Mad Men” ons heeft geleerd: “If you don’t like the topic, change the conversation”.

Is het voor u ondertussen duidelijk geworden dat dit nieuwe topic “klimaat” is, en dat er van een échte – dat is: organisch gegroeide – bezorgdheid bij het volk helemaal geen spoor te bekennen is? De meeste lezers die negatief reageren op de edito’s waarin ik vlakaf zeg dat de hele klimaathysterie geen ander doel dient dan het legitimeren van een nog losser monetair beleid, werpen mij argumenten voor de voeten waarvan je simpelweg voelt dat het herhalingen zijn.

Brainwashing, namelijk, gebeurt precies door die ene factor: dag na dag na dag wordt in onze media dezelfde leugen verteld, en wie zelfs nog maar een béétje op de hoogte is van neurolinguistish programmeren, die weet dat herhaling in ons brein een zogenaamd synaptisch pad aanlegt, waardoor nieuwe data sneller volgens die nieuwe informatieverwerkingspaden geïnterpreteerd zullen worden. Het brein is dus al even programmeerbaar als een computer, zoniet beter.

Wat je dus krijgt, in dit debat, zijn gebrainwashte zombies, die zelfs de meest evidente data negeren. Stap bijvoorbeeld eens binnen in een landbouwbedrijf dat aan serreteelt doet. Gelijk welke eigenaar van zo’n serre zal je vertellen dat men opzettelijk de lucht van de verbrandingsinstallatie terugleidt naar de serre zelf, omdat CO2 goed is voor de planten. Ze leven ervan! En toch wordt elke dag maar weer de leugen herhaald dat CO2 “een broeikasgas” zou zijn.

Leugens op stelten, om de aandacht af te leiden, en vals debat te creëren. Of dacht u nu werkelijk dat het toeval is dat Miss Thunberg toevallig opgehemeld wordt door de media? Time person of the year? Tja. Hitler was dat ooit ook. En Stalin. En gelijk welk ander poppetje dat door centrale bankiers naar voor is geschoven om valse dualiteiten te creëren. Zolang u denkt dat u een zijde moet kiezen in dit debat, hebben ze u liggen.

U moet dit debat gewoonweg negeren, en focussen op de essentie. En dat is dat u bestolen wordt waar u bij staat. Fiscaal én monetair. Onder het mom van een zogezegde klimatologische “noodtoestand” ziet het Europese Parlement zich nu gerechtigd om 290 miljard euro extra te spenderen. Extra, dat wil zeggen nààst het bestaande budget van 165 miljard euro. En u vraagt mij of goud een goeie belegging is? Een belegging? Ik zeg u: het is een levensverzekering!

Want waar zal al dat extra geld komen denkt u? Van extra belastingen? Ha! Dat is old school. Van de geldpers natuurlijk: men gaat groene obligaties uitgeven, het geld bijdrukken dat nodig is om die te kunnen kopen, en dat geld dan weer uitgeven aan allerlei groteske plannen, die dan “professioneel” gecommuniceerd zullen worden. U gaat dus betalen voor uw eigen desinformatie. Dus: was het boek van Orwell een roman? Of een handleiding? Ik begin het mij af te vragen.

Meer analyses, leugens, twijfels, waar- en onwaarheden over het monetaire stelsel treft u aan in de nieuwsbrieven op de website van MACRO Trends

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan vandaag nog bij ons aan. 

 
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

Of wilt u eerst eens een proefnummer lezen?

 
Ik ben als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en ben sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends. Ik zal u bijstaan in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Iets wat momenteel niet zo gemakkelijk is. 

Onder mijn leiding is de oorspronkelijke opzet van MACRO Trends verschoven van een blaadje over goud- en goudmijnaandelen, naar een gedegen blad over de gevaren van het monetaire systeem en hoe u zich daarop kunt voorbereiden.   

De komende tijd wordt het grote geld niet verdiend door extra risico te nemen, maar juist door minder risico te nemen 

Dat klinkt interessant, maar het roept misschien wel vragen bij u op. Alle reden om eens een proefnummer te lezen. U kunt het vandaag gratis aanvragen. 

 

De Monetaire MatrixGratis Proefnummer
 
Wie zich vandaag inschrijft op de gratis nieuwsbrief van MACRO Trends, krijgt geheel kosteloos een proefnummer toegestuurd. Ik beloof u dat het u zal ontwaken. Dat klinkt misschien wat beladen, maar er is veel aan de hand momenteel. Het meeste is voor de massa niet zichtbaar. Ik gun u een kijkje achter de schermen.

Scherp uw geest!
 

 

Schrijf u onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends