Brecht zag deze weer goed aankomen

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Brecht zag deze weer
goed aankomen!
 
       

 
Brecht schreef in de jongste editie van MACRO Trends de volgende lijnen: ‘Het is nu duidelijk, dat het rendement van de 10-jarige Treasury en de 30-jarige Treasury zal dalen naar NUL-procent resp. 1%, waardoor de waardering (na 38 jaar van stijging) alweer stijgt met 25% resp. 40%, terwijl de rendementen van Europese obligaties nóg negatiever worden (lagere rendementen = hogere waarderingen). De inflatie is al overal jarenlang aan het dalen, net zoals in Japan gedurende 30 jaar.’

Vandaag ben ik de markten aan het opvolgen, en je moet eens kijken naar de Amerikaanse ‘long bond’, de 30-jarige Treasury:
        

600_sc1.jpg   

Deze long bond heeft uiteraard een zeer lange duration en is dus bijzonder gevoelig voor rentedalingen.

Het rendement bedroeg de afgelopen 12 maanden zowat 30 procent!

Het is een perfect voorbeeld van een contraire trade.

Ook goud is nog steeds een belangrijke tegendraadse belegging. Brecht heeft op het juiste moment zijn kar gekeerd en is weer bullish voor goud.

Goud noteert nu boven de 1500 euro per ounce. Een dubbele meerwaarde voor Europese beleggers, want zij genieten ook van de bijzonder sterke dollar.

Al deze analyses zouden NOOIT tot stand zijn gekomen zonder een gedegen analyse van het monetaire en macro-economische klimaat. Dat is een bijkomende dimensie met een enorme toegevoegde waarde die Brecht toevoegt aan MACRO Trends.

Maar ook op het vlak van individuele aandelen vindt u bij MACRO Trends vast uw gading.

Brecht bespreekt een aandeel dat een ECHTE Tesla kan worden.

De komende jaren zullen we TIEN maal hogere koersen zien!

Overtuigd van de expertise van Brecht? Teken dan meteen in op MACRO Trends, en geniet van 7 dagen niet tevreden, geld terug

Teken dus vandaag nog in, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends