Trap niet in de val: volg deze approach

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Trap niet in de val:
volg deze approach!
 
        

 
Brecht Arnaert heeft er in het verleden al meermaals voor gewaarschuwd: blijf weg van de brede aandelenmarkten!

Die markten zijn overgewaardeerd en bovendien opgepompt door het extreem versoepelende beleid van de centrale banken.

De afgelopen weken was het al coronavirus dat de klok sloeg.

Is er iets veranderd?

Intrinsiek niet.

De markten hadden een excuus nodig om eens flink te gaan corrigeren en dat is ondertussen gebeurd. Dinsdag deed de FED er nog een schepje bovenop door de rente met 50bp te verlagen.

Gaat dit helpen?

Bijlange niet, integendeel.

Beleggers die het nu nog niet begrepen hebben, zullen het nooit snappen.

Beleg eerder in een portefeuille die echt robuust is. Een portefeuille met stevige fundamenten, en die gebaseerd is op gedegen onderzoek.

Brecht besteedt dagen en uren aan research. Hij verwoordde het in de jongste editie van MACRO Trends als volgt:

“Zoals u weet (of voor de nieuwe abonnees: nog niet weet) doe ik mijn due diligence altijd in extreme termen. Voor ik een nieuwe aanbeveling doe, heb ik een bedrijf vaak al een jaar in het oog, en heb ik het zeker tien keer binnenste buiten gekeerd, alvorens ik er ook nog maar een cent in stop. Maar eens ik overtuigd ben van de waarde ervan, dan twijfel ik niet meer, en ga ik er 100% voor, en blijf ik het ook jaren voor u opvolgen. Bedrijf X is er zo eentje. Zoals beloofd deze keer een uitgebreide analyse.”

Op die manier vermijdt u dat u tijdens een marktcorrectie onderuit gaat zoals iedereen. Ondertussen staan zijn abonnees al 25% in de plus, zélfs in deze crisissfeer.

Wie de zaken anders aanpakt, zal immers een ander beleggingsresultaat krijgen.

Wie dat combineert met diepgaande research en een geconcentreerde conviction beleggingsportefeuille, zal daarvan de vruchten plukken.

Ook benieuwd geworden naar de diepgaande aanpak van Brecht? Teken dan nu meteen in op MACRO Trends en geniet van 7 dagen niet tevreden, geld terug

Teken dus vandaag nog in, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends