Hoeveel zou een remedie voor het Corona-virus waard zijn?

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Neem even de tijd om deze mail te lezen,
dit is een unieke kans!

 


Twee jaar geleden investeerde ik in www.bioaegistherapeutics.com, een voorlopig nog niet-beursgenoteerd bedrijf dat toen kapitaal ophaalde om te kunnen bewijzen dat hun product - gelsoline - veilig was voor mensen.

Ondertussen is dat inderdaad bewezen, en de waarde van het bedrijf is hierdoor meer dan verdubbeld. Op dit moment halen ze opnieuw kapitaal op, dit keer om te bewijzen dat gelsoline naast veilig, ook effectief is.

Dat dat inderdaad zo is lijdt geen twijfel. Gelsoline zit in elk van ons - het is de vierde meest voorkomende proteïne in ons bloed, en is te vinden in elk dier, van fruitvlieg tot olifant. Ze is duizenden jaren oud, van bij het begin van de evolutie.  

600_mt28.jpg

De functie van gelsoline is eigenlijk te vergelijken met die van een poetsvrouw. Als u een wonde heeft, dan moet u die schoonmaken. Maar ook van binnen maakt uw lichaam die wonde schoon - met gelsoline.

Een normaal menselijk lichaam bevat ongeveer 200 mg/L van die proteïne, maar wanneer men aan het genezen is van een wonde, zakt dat niveau. De ondergrens is 50 mg/L - ga je daaronder dan sterf je zéker. 

Dat komt omdat je lichaam zich op dat moment niet meer proper kan houden, en wat dan normaal een lokale ontsteking zou zijn, leidt tot secundaire en tertiaire ontstekingen, waarna het hek helemaal van de dam is.

Kun je dus dat gelsoline-reservoir op peil houden, dan mag je lichaam zo ziek zijn als het wil, je gaat op zijn minst niet sterven aan secundaire inflammaties. Een bronchite kan op die manier geen longonsteking worden, laat ons zeggen.

De link met het Corona-"virus" zien jullie meteen, mag ik hopen. SARS was ook een corona-"virus", en alle "virussen" van die klasse veroorzaken ontstekingen van de luchtwegen. De meeste mensen sterven uiteindelijk van longontsteking. 
   

600_mt29.jpg 

Ik zet "virus" tussen haakjes, omdat ik jullie eerlijk moet bekennen dat ik niet eens geloof dat virussen bestaan. Ik ga mijn visie daarover uiteenzetten in de volgende MACRO Trends, dus wil u weten waarom ik dat denk, abonneer u dan hier.

De reden dat ik investeerde in BioAegis had dus origineel helemaal niks te maken met virussen, maar met één van de grootste medische problemen van het moment: het feit dat bacteriën resistent worden tegen antibiotica.

Gemiddeld kost het tien jaar en tien miljard om één antibioticum te ontwikkelen, en duurt het slechts tien maanden voor bacteriën er resistent tegen worden. Er is zich dus een leger van "superbugs" aan het vormen, die ons écht bedreigen.

Gelsoline lost dat probleem op. Niet door die superbugs te gaan doden, maar door ervoor te zorgen dat er geen secundaire ontstekingen komen, en het lichaam dus de tijd heeft om uit te zoeken wat er aan de hand is.

We hebben namelijk twee immuunsystemen: een dom, maar één dat wel snel is, en nog stamt van in de tijd dat we nog ééncelligen waren, en een slim maar één dat bloody traag is, en we doorheen onze evolutie hebben ontwikkeld. 
       

600_mt30.jpg

 
Het domme systeem kun je vergelijken met "zich kwaad maken". Een cel die vervuild is geraakt, gaat ontsteken, warm worden. Die verhoging in temperatuur neutraliseert al meteen 80% van alles wat de cel kan bedreigen.

Het slimme systeem kun je vergelijken met "een rondvraag doen". Het lichaam, als geheel, vraagt bij elke cel op welke informatie er is over datgene wat ons aan het bedreigen is, en geeft die info dan aan de witte bloedcellen. 

Zolang je dus gelsoline genoeg hebt, kan je lichaam die rondvraag verder zetten tot het zélf een oplossing gevonden heeft. Je zal je ziek voelen, ok, maar je zal geen secundaire infecties krijgen, want de boel blijft proper. 

Dat veronderstelt echter wel dat je die proteine op tijd kunt aanmaken. Of dat je ze extern toegediend kunt krijgen. En precies dat is waar BioAegis in geslaagd is: zij hebben gevonden hoe je gelsoline extern aanmaakt, als een poeder.

Het proces is vrij eenvoudig, maar je moet er maar op komen. Het komt erop neer dat men gelsoline brouwt in E. Coli-bacteriën, die er dan van gescheiden worden. Een beetje zoals bier maken dus. En daarom vertrouw ik het.
     

600_mt31.jpg

 
BioAegis is erin geslaagd om dat proces op punt te zetten en kan nu gelsoline produceren a volonté. Ze hebben gesprekken met alle grote farmaceutische groepen, die ondertussen minder en minder geld verdienen met antibiotica.

En nu komt daar dus de angstpsychose rond het Corona-"virus" bij. Drie grote Chinese investeringsfondsen zijn aan het onderhandelen over een deelname in dit bedrijf. Ideaal moment dus, om de CEO eens uit te nodigen.

Op zaterdag 21 maart komt Susan Levinson (ex-Novartis) dan ook naar Breda om er een vol uur te spreken over de evoluties binnen het bedrijf, de uitdagingen die er nog zijn, en, niet onbelangrijk, hoe wij nog kunnen meedoen.

BioAegis is ons namelijk niet vergeten. Door onze investering, twee jaar geleden, staan ze nu niet enkel op de kaart, maar ook aan de startlijn om als eerste te komen met een levensreddend product.

Maar het zal rap moeten gaan. Twee jaar geleden was ik er nog vroeg bij - dat is mijn specialiteit: MACROTRENDS herkennen - maar nu is alles in een stroomversnelling gekomen. 
    

600_mt32.jpg

 
Wellicht zit u nu nog met de volgende vraag: "Waarom geeft Brecht de naam van één van zijn investeringen nu zomaar gratis weg? Normaal moet je daarvoor toch een abonnement hebben? Verdient hij daar iets aan?" 

Het antwoord is: ja, en nee. Als vroege investeerder in dit bedrijf zou ik natuurlijk graag zien dat zij in hun opzet slagen. Het initiële cijfer dat genoemd werd voor het verkopen van één licentie doet namelijk duizelen: 3 miljard USD.

En dat terwijl het hele bedrijf vandaag slechts om en bij de 120 miljoen USD waard is. Beeld je dus eens in wat een bedrijf waard kan zijn dat licenties aan de lopende band kan verkopen? Toch wel een veelvoud van 3 miljard zeker?

U kent mij: ik ben conservatief. En zet ik mijn méést conservatieve pet op, dan denk ik dat dit bedrijf 6 miljard USD waard kan zijn. Dat is een factor 50 tegenover nu, en een factor 100 tegenover mijn eigen eerste inleg.

Maar geloof het of niet: dit is NIET de hoofdreden dat ik geïnvesteerd heb in BioAegis. Ik deed het om dat ik al langer voelde dat antibiotica het antwoord niet kan zijn - dat er een simpeler oplossing moet zijn.
  

600_mt33.jpg

 
Gelsoline is die oplossing, en kunnen we ervoor zorgen dat de heilzaamheid van het toedienen van deze proteïne medisch aanvaard wordt, dan betekent dit een revolutie in hoe we "severe acute respiratory syndromes" behandelen.

En niet enkel dat: uit de testen die BioAegis gedaan heeft, blijkt dat gelsoline ook positieve effecten vertoont in de behandeling van mucovisidose, artritis, sepsis, en tal van andere ziekten. Zélfs voor Alzheimer zijn er indicaties.

Ik denk dus dat dit een ideale kans is om alsnog in een project te stappen dat letterlijk miljoenen levens kan redden. En wat is zo'n project waard? Vertelt u het mij. The sky is the limit!

Maar ze hebben wel nog wat hulp nodig. Voor een groot investeringsfonds effectief toehapt, kunnen er gemakkelijk zes maanden tot een jaar passeren. Maar ondertussen moet de lamp wel blijven branden: het onderzoek gaat door.

Daarom heb ik zitten nadenken over hoe ik ervoor kan zorgen dat BioAegis zijn boodschap voor zoveel mogelijk investeerders kan brengen. En dat gaat natuurlijk best als er héél veel mensen aanwezig zijn op de Dag van de Tips.
  

600_mt34.jpg

 
De oplossing is eenvoudig: normaal kost een ticket voor mijn conferenties 275 EUR. Maar omdat ik hun project maximaal wil steunen, heb ik besloten om de prijs éénmalig en uitzonderlijk te verlagen tot 199 EUR.

Dat is de prijs die mijn abonnees betalen. Voor hen kost een ticket namelijk geen 275 EUR. In ruil voor hun trouw krijgen ze steevast fikse korting voor de evenementen die ik organiseer. 

Het zal u dan ook niet verwonderen dat van de 150 plaatsen die ik heb er al 123 ingenomen zijn. Een ticket voor een dag vol van dit soort zorgvuldig uitgezochte "Macro-Trends" die een multiple geven op uw inleg heb, je zo teruggewonnen.

Wil u er dus bij zijn, wees dan snel. Deze mail gaat naar alle lijsten van onze uitgeverij, en de ervaring leert dat de laatste tickets voor dit soort unieke kansen meestal dezelfde dag nog weg zijn. 

Wil u dus uitzonderlijk kennis kunnen maken met dit uniek bedrijf, en alle mogelijke vragen direct aan het management kunnen stellen (zéér belangrijk) gebruik dan de code "BIOAEGIS". Dan komt u voor 199 EUR.

 
Ik wens u nog een PRACHTIGE dag!

150_brecht_arnaert_foto2.jpg  

Beste groeten,
 
Brecht
 
PS: BioAegis is zeker niet het enige bedrijf dat zich presenteert. Nog tal van andere macrotrends zullen de revue passeren.