Praktisch Preppen nu gratis bij een abonnement

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Dossier

"Praktisch Preppen"

nu GRATIS bij een
MACRO Trends-abonnement

       

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpg

De angst voor het Corona-virus neemt stilaan ziekelijke proporties aan: in Australië zijn mensen al op de vuist gegaan met elkaar om in de winkel nog aan voldoende WC-papier te geraken. Totaal irrationeel natuurlijk, want voorlopig is er nog geen enkel probleem met de bevoorrading van winkels.

Wij weten echter niet tot welke proporties dit kan leiden. Daarom heb ik in 2017 al aan survival-specialist Yannick Verdyck gevraagd om voor MACRO Trends een reeks "Praktisch Preppen" te maken, waarin van naaldje tot draadje staat uitgelegd hoe je je als individu best kan voorbereiden op eventuele chaos.

 600_mt36.jpg

 
Voeding, verdediging, locatie, groepsvorming, alle praktische info die je nodig hebt om de instorting van de maatschappij te overleven. Want die instorting, die komt. Is het deze keer niet, dan later. Er is namelijk heus wel wat meer mis met de economie dan een virus. De banken bijvoorbeeld?

U kan zich dus maar beter goed voorbereiden. "Preppen" heet dat. 

En daar koppel ik graag een actie aan. Als u vandaag een abonnement neemt op MACRO Trends, dan krijgt u daar 3 maanden EXTRA abonnement bij. En natuurlijk toegang tot ons hele archief van informatieve dossiers.

  • Hoe crypto kopen?
  • Hoe goud kopen?
  • Hoe beginnen preppen?

Wij hebben antwoorden op al uw vragen. 
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
Hoofdredacteur MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen

https://antwerpsegoudenzilver.wordpress.com/over/