Dit goudmijnaandeel gaat knallen

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Dit goudmijnaandeel
gaat knallen!
 
        

 
We zijn op dit moment getuige van een bijzonder fenomeen op de markten. We zien een loskoppeling tussen de ‘papieren’ goudmarkt die werkt op basis van futures, en de fysieke markt.

De premies op bepaalde gouden munten zoals Napoleons en Vreneli’s zijn op dit moment erg hoog en loopt op tot 9 procent en meer. Zelfs de normaal courant beschikbare Krugerrand heeft een premie van meer dan 8 procent.

Dat is ongezien in deze tijden.

Waarschijnlijk klikken veel handelaars deze prijzen nu vast, en is er ook het probleem dat verschillende goudmijnen gesloten zijn of hun operaties hebben opgeschort. 

600_mt78.jpg

 
We zien goud nu stilaan herleven.

In 2008 presteerde goud aanvankelijk ook zwakker, om daarna volle bak hoger te gaan.

Met de maatregelen die de Fed heeft aangekondigd, is het geen verrassing dat de goudprijs fors hoger gaat. De markten voelen nu al aan dat er iets serieus mis is.

De aandelenrally van de brede indices is een head fake. Het is de beste manier om geld te verliezen de komende jaren. Van waar gaan al die cashflows komen denkt u?

Wanneer we daarentegen kijken naar een selectie goudmijnaandelen, dan zien we dat deze in de startblokken gaan om hoger te schieten.

Wist u dat tijdens de grote Depressie uit de jaren 30 Homestake Mining meer dan vertienvoudigde?

Slechte economische omstandigheden zijn een goede omgeving voor goudmijnen. Bovendien zijn de olieprijzen, een belangrijke inputkost, fors gedaald.

We hebben nu weer een goudmijn in portefeuille genomen die ons al eens 146% opgeleverd had in een vorige run, en door deze correctie weer mooi op zijn uitgangspunt staat, waardoor we dit nog eens kunnen overdoen.

Wil u daarom ook profiteren van een grote stijging van de goudprijs? Teken dan vandaag nog in op MACRO Trends en geniet van 7 dagen niet tevreden, geld terug

Teken vandaag nog in, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends