Van mondmasker tot muilkorf

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Van mondmasker
tot muilkorf

     

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Tussen 2006 en 2011 is het aantal mensen dat gebruik maakte van Internet Explorer als browser gezakt met ruim 30%. In dezelfde periode zakte het aantal moorden in de VS ook met ongeveer 30%. Conclusie: een toenemend gebruik van Internet Explorer leidt tot meer moorden in de VS.

U vindt mijn conclusie niet geldig? Bij het haar gesleurd? Wel, nochtans is dit het niveau van simplisme waarmee heel deze Corona-“crisis” benaderd is geworden. Ik heb het in een vorig edito al benadrukt: correlatie, op zich, bewijst geen causaliteit. Maar toch heeft de media er alles aan gedaan om ons de indruk te geven dat het tegelijk voorkomen van sommige ademhalingsproblemen én COVID-19 sluitend bewijs was dat het “virus” die symptomen veroorzaakt.

Dat zo voorstellen is ronduit crimineel, temeer daar de Corona-test niet eens bewijst dat u het “virus” heeft. Wist u namelijk dat de fameuze PCR-test enkel codeert voor twéé genen (meerbepaald E en RdRp)? En heeft iemand u verteld dat die genen helemaal niet specifiek zijn voor dit ene “virus”? Er zijn tientallen bekende, zo niet honderden nog onbekende “virussen” die exact die twee genen ook hebben, en die zéér waarschijnlijk niet eens ziekte veroorzaken.

Ik vind niks uit. Het is zelfs wijd verbreide kennis binnen de “virologie”. Ik laat even ’s lands top-“viroloog” aan het woord, Marc Van Ranst: "Enkele weken geleden waren deze testen nog totaal onbetrouwbaar. Het was rommel, de testen werkten niet. Maar er is dus een kentering gekomen. Nu, een paar weken later, hebben we heel gereputeerde, heel goede testen.” Wat onze “expert” hier dus eigenlijk zegt, is dat deze hele heisa helemaal niet op wetenschap is gebaseerd.

Maar ondertussen sluiten we onszelf wel braafjes op, hebben we zomaar aanvaard dat telecom-operatoren onze private gegevens delen met de staat, en, last but not least: zijn er zomaar 750 000 000 000 nieuwe euro’s bijgedrukt. Ik zeg u: men heeft ons liggen. En hoe! Dit is geen crisis rond het “virus”, maar een regelrechte totalitaire machtsgreep. En als wij niet dringend onze stem gaan roeren, dan worden we morgen wakker als lijfeigenen in ons eigen land.

Mocht ik in politiek geloven, dan eiste ik het ontslag van de voltallige Belgische regering. U heeft het recht niet om via angstpropaganda die op niets gebaseerd is aan burgers te vragen om zichzelf op te sluiten. U heeft het recht niet om zich private telecomgegevens toe te eigenen op basis van een vals voorwendsel. En U heeft al zéker het recht niet om mee te werken aan valsemunterij door het bijdrukken van vele miljarden die enkel corrupte banken ten goede komen!

Ik eis dus een debat, en wel ten gronde. Niet enkel over de testen, maar over het hele idee dat “virussen” ons zouden ziek maken. Zélfs dat is niet bewezen. Zélfs dat is interpretatie. Honderd jaar geleden werd die rol toegedicht aan bacteriën, en dit op instigatie van Louis Pasteur, één van de grootste fraudeurs die de wetenschap ooit gezien heeft. Wat garandeert ons dus dat die fraude dit maal niet opnieuw gepleegd wordt? De mening van zogenaamde “experten”?

Laat me niet lachen. Als zelfs pygmeëen zo’n slagschaduw werpen, dan moet het al laat op de dag zijn.

 
Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends.

 
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?

 
Ik ben als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en ben sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends. Ik zal u bijstaan in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Iets wat momenteel niet zo gemakkelijk is. 

Onder mijn leiding is de oorspronkelijke opzet van MACRO Trends verschoven van een blaadje over goud- en goudmijnaandelen, naar een gedegen blad over de gevaren van het monetaire systeem en hoe u zich daarop kunt voorbereiden.   

De komende tijd wordt het grote geld niet verdiend door extra risico te nemen, maar juist door minder risico te nemen 

Dat klinkt interessant, maar het roept misschien wel vragen bij u op. Alle reden om eens een proefnummer te lezen. U kunt het vandaag gratis aanvragen. 

 

De Monetaire MatrixGratis Proefnummer
 
Wie zich vandaag inschrijft op de gratis nieuwsbrief van MACRO Trends, krijgt geheel kosteloos een proefnummer toegestuurd. Ik beloof u dat het u zal ontwaken. Dat klinkt misschien wat beladen, maar er is veel aan de hand momenteel. Het meeste is voor de massa niet zichtbaar. Ik gun u een kijkje achter de schermen.

Scherp uw geest!
 

 

Schrijf u onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends