Must see video: Brecht Arnaert over hyperinflatie

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Brecht Arnaert
over hyperinflatie

     

 
Gisteren nam Mario Inneco een interview met mij af voor zijn YouTube-kanaal. Ik bespreek inflatie, deflatie, goud, de euro, de dollar, mijn voorspelling dat we naar hyperinflatie gaan, en hoe u zich als individu kan beschermen tegen het monetair geweld dat ons te wachten staat.
 

600_mt48.png

Klik op bovenstaande afbeelding om het intervieuw te starten, of klik op de volgende link:  https://youtu.be/OmwHyEDtoWA  
  

In die video leg ik ook uit hoe we bij MACRO Trends te werk gaan om ons kapitaal te beschermen, en hoe je best je portfolio structureert. Wie de bredere uitleg daarbij wil, die kan terecht bij de video "How to safely structure your portfolio" en wie het ook effectief wil toepassen, die neemt een abonnement.  

U hebt 60 volle dagen de tijd om te beslissen of u abonnee wilt blijven. Toch niet helemaal uw ding? Stuur ons een email en uw abonnement wordt integraal terugbetaald.    

600_button_abonneer_hier_pd.jpg
   

Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends

PS. Gelieve deze video zo veel mogelijk te delen via de social media waarop u actief bent! 

PS2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar mensen die écht geïnformeerd willen worden*.

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends