De koe wordt leeggemolken

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Wat nu met vastgoed? 
         

 
Er zijn veel van onze lezers die belegd hebben in fysiek vastgoed.

U misschien ook wel, in de veronderstelling dat deze ‘zekere belegging’ in de toekomst waardevast zou blijven. De huurgelden zouden immers de eventuele afbetalingen dekken. En voor de Belgen is het leuk dat de interesten van het kadastraal inkomen konden worden afgetrokken.

Nu vragen vele lezers aan Brecht wat ze met dat investeringsvastgoed moeten, want het is vastgoed om te beleggen. We spreken niet over de echte woning.

Vastgoed is inderdaad enorm gestegen de afgelopen veertig jaar en dat is 100% te verklaren door de gratis-geldpolitiek van de laatste jaren. En dat deze asset class als een kaartenhuisje in elkaar zal zakken als de crash werkelijk komt.

Brecht is hier heel duidelijk en uitgesproken over. Vastgoed is géén goede optie de komende jaren.

Op goede huurders die stipt betalen kan u ook al minder en minder rekenen. En vastgoedbeleggers zijn perfect bekend bij de overheid en dus een perfecte sitting duck of belastingmelkkoe.

Wat dan wel?

Brecht legt u in deze editie van MACRO Trends uit in welke andere activaklassen u wel met een gerust hart kunt beleggen.

Het komt er op aan dat u uw eigen bank bent.

Hoe?

Neem een abonnement op MACRO Trends dat u alles uitlegt. De beste investering die u ooit zal maken, op vlak van kennis én geld.

Het enige blad waar vermogensbeheer gekoppeld wordt aan een diep inzicht in zoveel vakdomeinen.

Teken vandaag nog in, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends