Beleggers hebben totaal geen idee

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Beleggers hebben
totaal geen idee!
 
         

 
Bij MACRO Trends houdt Brecht vast aan een heel duidelijke beleggingspiramide.

Een heel grote basis wordt belegd in veilige en liquide activa. Naarmate je hoger gaat op de piramide, wordt het aandeel meer risicovolle en illiquide activa groter.

Maar dit is slechts een klein deel van de piramide! Hierin vinden we onder andere enkele beursgenoteerde aandelen terug. Maar geen hele lijst zoals bij de meeste beleggingsbladen. Neen, een beperkte en goed uitgekiende lijst van bedrijven die Brecht door en door kent, dankzij contacten met het management.

U moet niet geloven dat alle beleggers op dezelfde nauwkeurige wijze tewerk gaan. Vergeet het maar! 

In de huidige gekte is alles wat naar technologie ruikt weer ‘hot’. Zelfs technologie die geen enkel competitief voordeel heeft en door een ander bedrijf in een wip kan worden gekopieerd. Het beste voorbeeld hiervan is de recente verwarring die bij beleggers is ontstaan tussen Zoom Video Communications en Zoom Technologies.

ZM is de ticker voor Zoom Video Communications, dat de videosoftware maakt voor de tool die we tijdens deze lockdown allemaal gebruiken. De marktkapitalisatie is opgelopen tot zowat 40 miljard dollar.

Zoom Technologies daarentegen is een Chinees bedrijf dat elektronische communicatieproducten voor mobiele telefoons ontwikkelt en heeft niks te maken met het succesvolle bedrijf.

Maar het ticketbedrijf van dat bedrijf is… ZOOM!

U raadt het al, er ontstond verwarring en beleggers gingen in het verkeerde aandeel beleggen. De SEC, de Amerikaanse beurswaakhond, moest zelfs tussenbeide komen. Daarna werd de ticker van de verkeerde Zoom veranderd en ging het aandeel fors lager na een gekke rit.

 600_mt72.jpg

 

U merkt het al, beleggers voeren tegenwoordig geen enkele fundamentele analyse meer uit. Ze weten gewoon niet meer waarin ze beleggen! Het is een belachelijk voorbeeld dat tot in het extreme werd doorgetrokken.

Bij MACRO Trends zult u dat niet voorhebben.

Brecht kent de bedrijven waarin hij belegt van naaldje tot draadje. Ze zijn ontworpen om uw vermogen te beschermen en te laten aangroeien, zonder buitensporige risico’s te nemen.

Neem dus vandaag nog een abonnement op MACRO Trends, uw beste investering in lockdown tijden. En geen risico’s, niet tevreden geld terug!

Schrijf vandaag in voor een abonnement op MACRO Trends, veruit uw beste investering voor de komende jaren en krijg er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends