Volgt u ook de kudde?

Nieuwsbrief Macrotrends

   

Volgt u ook de kudde? 
         

  
Het narratief vandaag is dat technologie voor een nieuwe wereld zorgt.

Videocallen, thuiswerk, geneeskunde op afstand, e-commerce…

Ze groeien en bloeien zoals nooit tevoren.

Je zal ons niet horen zeggen dat dit geen mooie bedrijven zijn die enorme winsten maken, maar het zijn ook bedrijven die wel eens te dominant kunnen worden. Zowel in ons dagelijkse leven als op de financiële markten.

Beleggers trekken zich op aan deze aandelen, die als weinige nog hoger gaan en sinds het jaarbegin zelfs in de plus staan.

Het sentiment bij beleggers over deze aandelen is nog nooit zo hoog geweest, en dat ziet u op de onderstaande grafiek:

 600_mt30.jpg

 
We zitten duidelijk in een fase van overdrijving. Het nieuwe paradigma zou onwetende beleggers wel eens heel veel geld kunnen kosten.

Bij MACRO Trends passen we onze aandelenselectie op een heel andere manier aan.

U weet ondertussen dat we een beleggingspiramide hebben opgebouwd die voor het grootste deel de nadruk legt op VEILIGHEID.

Het gedeelte ‘publieke’ aandelen is bij ons ook véél lager dan u bij de doorsnee vermogensbeheerder (wat we niet zijn) terugvindt.

We willen onze abonnees een beleggingspiramide bieden die niet enkel rendement, maar op de eerste plaats veiligheid biedt. En daar hoort slechts een klein deel publieke aandelen bij. En zeker NIET de grote technologiewaarden waar nu iedereen over spreekt.

Welke waarden dan wel? Dat komt u te weten indien u zich abonneert op MACRO Trends.

Wees geen kuddedier, maar neem uw vermogen in eigen handen.


JA, IK WIL KENNIS MAKEN MET JULLIE PIRAMIDE.

 

Schrijf vandaag in voor een abonnement op MACRO Trends, veruit uw beste investering voor de komende jaren en krijg er bovendien 3 maanden gratis abonnement bij.       

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Schrijf in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek daarnaast onze beste goud- en zilvermijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

PS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers*. 

PSS: Wil u Brecht Arnaert live aan het werk zien, bekijk dan beslist deze video. In 19 minuten legt hij uit hoe hij nadenkt over investeren:

Link: https://youtu.be/neHQ5Vn0DDE

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends