Inflatie of deflatie… bij MACRO Trends zit u goed

Nieuwsbrief Macrotrends

 
“De volgende drie tot vijf jaar zullen heel, heel moeilijk worden… Voor het eerst in lange tijd maak ik me echt zorgen over inflatie,” zei topbelegger Stan Druckenmiller.

Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat we gemakkelijk een inflatiecijfer van 5 tot 10 procent kunnen zien in de komende vier tot vijf jaar.”

Bam, die komt binnen…

Wanneer iemand zoals Druckenmiller een dergelijke opmerking maakt, luister je natuurlijk.

Maar Brecht Arnaert denkt dat Druckenmiller simpelweg fout zit. Er is zoveel onzekerheid dat de bevolking stelselmatig geld oppot, hetgeen deflatoir is.

Brecht zegt: De omloopsnelheid van het geld staat op een 60-jarig dieptepunt! We gaan naar een Japans scenario van twee decades aan deflatie!

De schulden lopen ondertussen enorm op:

 600_mt9.jpg

Het enige wat inflatie kan veroorzaken (prijsinflatie dan, want monetaire hebben we duidelijk wel al) is wanneer het vertrouwen terugkomt.

En het is weg. Foetsie! Dus het gaat wel degelijk eindigen in hyperinflatie, gek genoeg alleen niet vanuit een inflatoire toestand.

Neen, we gaan naar hyperdeflatie, die in één keer zal omslaan in hyperinflatie. De oorzaak, overigens, zal NIET economisch zijn, maar spiritueel.

Eens de goegemeente door heeft dat dit een spel zonder einde is, komt er een clash tussen Main Street en Wall Street. Zware sociale onrust.

DAN PAS slaat de boel om. De echte vraag is dus hoe lang de mayonaise nog pakt. Hoe lang de bevolking de angst-propaganda nog gelooft.

Het feit is dat de meeste beleggers hier totaal niet op voorbereid zijn.

Noch op inflatie, noch op deflatie.

Enkel wie de geschiedenis en monetaire geldstromen kent, kan zich hier terdege op voorbereiden.

Laat u daarom bijstaan door MACRO Trends.

Zorg ervoor dat uw portefeuille gewapend is tegen zowel inflatie als deflatie.

Teken dus nu meteen risicoloos in en bescherm uw vermogen!

Klik HIER voor meer informatie