Ik beschuldig

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Hup Holland hup!

     

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgBegin oktober schreef ik dat de PCR-test helemaal géén test is, omdat er geen kwalitatief criterium bestaat voor een positieve uitslag. Het is een industriële duplicatie-techniek, en of zo’n uitslag al dan niet positief is hangt louter af van het aantal duplicatie-cycli dat men als norm hanteert. Er is dus enkel een kwantitatief criterium, en zoals alle criteria van die aard zijn dat pure conventies – politiek dus.

Zo is het sinds midden oktober – kort na mijn eerste edito over deze zaak – de politiek van de WHO om het aantal cycli van 30 naar 35 te verhogen. Dit maakt dat de verdubbeling van het genetisch materiaal dat men uit uw neus haalt veel en veel groter is. Om u een idee te geven: stel u voor dat u 100.000 EUR hebt bij 30 cycli, dan heeft u aan 35 duplicatie-cycli al 3.2 miljoen EUR. Dat is ongeveer het niveau van fraude waarop deze hele pandemie gebaseerd is.

En dat het fraude is, kan zelfs juridisch bewezen worden. Het originele protocol voor de test, ontwikkeld door Dr. Corman en Dr. Drosten, is zo opgesteld dat geen enkele ernstige PCR-specialist dit ooit door het review-proces zou hebben gelaten. Niet enkel adviseren ze 40 cycli waar de norm 25 cycli is, maar ook de primers zijn zo ontworpen dat ze met vanalles gaan binden, niet enkel het virus.

Heel erg technisch is dat niet. Een primer is een molecule die zich bindt aan een RNA-strengetje, en zorgt voor de duplicatie. Als je die primer dus niet ontwerpt voor één specifiek onderdeel van dat virus, gaat die molecule zich binden met vanalles en nog wat, en wordt heel wat ruis in dat staal mee de duplicatiemolen in geduwd. Het resultaat? De cijfers aan "besmettingen" swingen de pan uit.

Zo komt het dat Rutte met een gestreken gezicht kan beweren dat het aantal "besmettingen" (neen: positieve testen) zo erg is toegenomen dat er nu toch echt wel een harde lockdown moet komen. Vertelt hij er ook bij aan hoeveel cycli die nieuwe testen zijn afgenomen? Zegt hij erbij dat die ruim 10.000 nieuwe besmettingen veroorzaakt werden door 24% meer testen, wat dus neerkomt op slechts een stijging van 0.5 procentpunt, gebruik makende van een onbetrouwbare test?

600_mt68.jpg

 
Neen. Dat vertelt hij er natuurlijk niet bij, want dan zou duidelijk worden hoe ongelofelijk groot deze hele fraude eigenlijk is. Wanneer ik namelijk beweer dat geen enkele ernstige PCR-specialist dit ooit door het review-proces zou hebben gelaten, dan doe ik dat niet zomaar. De Corman-Drosten-paper, hou u vast, is de dag na indiening bij Eurosurveillance al gepubliceerd. Zonder peer review dus. En oh: wie zit daar in de redactieraad? Precies ja: Corman en Drosten.

Met andere woorden: wij van Dash bevelen Dash aan. En dat noemt men dan wetenschap? Volksverlakkerij is het. Volksverlakkerij, gebaseerd op fraude. Ik kan enkel maar hopen dat onze bovenburen op 17 maart dit hele kabinet de laan uit sturen, en dat ze daarna een massieve vervolging starten van gelijk wie deze leugen hielp in stand houden. In België is dat niet mogelijk, want ons land is al corrupt sinds 1830. Voor Nederland is er wel nog hoop. Hup Holland hup!

Brecht Arnaert

  
PS. Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends. Klik hier voor meer informatie

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS 1. Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PS 2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritische beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends