De totalitaire techno-staat

Nieuwsbrief Macrotrends

  

De totalitaire techno-staat

     

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgDe meeste mensen schijnen overtuigd te zijn van het idee dat de Corona-vaccins goedgekeurd zijn door de overheid. Dat is niet zo. Ze kregen een zogenaamde "emergency use authorization", wat betekent dat het vaccin niet bewezen veilig is volgens de standaardprocedures, maar toch werd toegelaten omwille van een "noodsituatie".

Nu is dat begrip – "noodsituatie" – natuurlijk heel rekkelijk, en dan vooral als je weet dat het aantal positieve testen niet in de verste verte een maat kan zijn voor de ernst van de situatie. In vorige edito’s heb ik u al uitgelegd waarom de PCR-test voor geen meter deugt: zowat alle parameters die je in het oog moet houden om tot een wetenschappelijk aanvaardbaar testresultaat te komen, zijn straal genegeerd. De test is niets waard. Nul komma nul.

Het tweede grootste argument – dat de IC’s vol liggen en dreigen overbelast te geraken – houdt ook geen steek. Gelijk welke verpleegkundige kan u vertellen dat IC’s bijna altijd vol liggen. Het zijn dure ligplaatsen, en bij zowat elke besparings-ronde komen ze als eerste in het vizier. Er zijn er sowieso nooit teveel en in de afgelopen jaren zijn er geen bijgekomen. Resultaat: ook in 2018, toen er van Corona nog geen sprake was, moest men al mensen op de gang leggen.

Wat is er dan wel aan de hand? Ik zeg het u al van bij het begin van deze 'crisis': het monetair systeem maakt zich klaar voor een grote reset, en is bezig met het verzamelen van alle dictatoriale bevoegdheden die het daarvoor nodig heeft: de mensen "tracken & tracen", tot ze huisarrest kunnen verplichten, en ze vooral zo bang maken dat ze niet eens meer op straat durven komen om op te eisen wat van hen is: hun spaargeld, hun koopkracht, hun leven.

We zouden het nochtans moeten doen. Er is namelijk iets dat u moet beseffen, en velen doen dat nog steeds niet: in de ogen van de globale elite zijn wij niet meer dan vee. Wij zijn geen individuen met dromen, wensen en verlangens. Neen. Wij zijn schapen, wiens fiscale wol elk jaar netjes geschoren wordt, en van wie verondersteld wordt dat ze de officiële propaganda braafjes nablaten. Wie een goed schaap is krijgt medewerking, slechte schapen krijgen censuur.

U vindt dat ik overdrijf? Uw goed recht. Maar vraag uzelf eens af wat u met uw eigen ogen gezien heeft van de "pandemie", als u even de tv-realiteit wegdenkt. Werden uw buren werkelijk bij bosjes geveld, zoals in "La Peste" van Camus? Heeft u talloze begrafenissen van familieleden moeten bijwonen? Is een derde van uw voetbalclub ter ziele gegaan? Nee? Wel dan is er enkel een dodelijke epidemie op tv, en niet in de realiteit.

Ik kan dus maar één ding hopen in dit nieuwe jaar: dat de schellen van uw ogen vallen en u de realiteit ziet voor wat ze is. De testen zijn vals, er is géén grotere crisis dan andere jaren, en waar het hem echt om gaat is de installatie van een dictatoriaal regime die de tumultueuze overgang naar het nieuwe monetair systeem moet begeleiden. Een totalitaire technostaat die véél meer zal kunnen doen dan louter de president van de VS het zwijgen opleggen, geloof me vrij.

Noem mij maar een “wappie”, een "conspiracy theorist" of erger, dat laat me koud. Ik weet wat ik weet vanuit mijn perspectief als monetair econoom. En zelfs al gelooft geen mens wat ik zeg, dan nog is het mijn plicht om te spreken. U moét mij ook niet geloven. Maar kom binnenkort dan niet zeggen dat ik niet aan de alarmbel getrokken heb. Weet u met zoveel desinformatie eigenlijk nog de klepel hangen?

Uw ketter,
Brecht Arnaert

  
PS. Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends. Klik hier voor meer informatie

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS 1. Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PS 2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritische beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends