De COVID-vaccins: een ordinaire zwendel

Nieuwsbrief Macrotrends

  

De COVID-vaccins:

een ordinaire zwendel

     

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgMocht u denken dat vaccinproducenten beweren dat vaccins u gaan beschermen tegen het "virus", dan heeft u het goed mis. Dat beweren zij uitdrukkelijk niet, en dat hebben zij ook nog nooit beweerd. Het enige wat zij beweren is dat het preparaat dat zij u gaan toedienen een zekere "immuun-reactie" veroorzaakt. Jan en Mie denken dan: "Ah ja, tegen het virus."

Neen. Mispoes. Niet tegen het virus, maar louter en alleen tegen wat die producenten met een nietszeggend woord "antigenen" zijn gaan noemen. Een zeer belangrijke nuance, want dat woord moet u eens analyseren. Mocht ik één van die dekselse "samenzweringstheoretici" zijn, dan zou ik bijna denken dat het woord ontworpen werd om verwarring te zaaien. Het lijkt zo hard op de term "anti-lichamen" dat de meeste mensen er geen acht op slaan. Maar ik dus wel. En wat ik ontdekte, grenst aan het ongelofelijke.

Een vaccin is namelijk altijd een mengeling van een "actief medisch ingrediënt" en een set van die antigenen. Over hun functie wordt steeds een beetje vaag gedaan. Soms lees je dat het "stabilisatoren" van het actief medisch ingrediënt zijn. Soms lees je dat ze helpen om een grotere "immuun-reactie" te bekomen. Maar in ieder geval lijken ze maar bijzaak te zijn. Alle aandacht wordt gevestigd op het actief medisch ingrediënt, in die mate dat zelfs de officiële regulatoren (FDA en EMA) geen acht slaan op die "toevoegsels".

Als je die toevoegsels of "adjuvanten" (de antigenen) echter van dichtbij gaat bekijken, dan stel je toch de vraag waarom men daar de aandacht niet op vestigt. Het gaat hier over heel erg giftige stoffen, zoals aluminium (neurotoxisch), monophosphoryl lipiden (MPL), cytosine phosphoguanine (CpG) en het beruchte SM-102, dat zelfs volgens de producent noch aan dieren, noch aan mensen mag toegediend worden. Maar geen nood: de FDA en de EMA kijken er toch niet naar, want het is slechts een "toevoegsel".

U denkt dat ik uit mijn nek klets? Nou, nee, absoluut niet. Wat ik ontdekte, bijvoorbeeld, is dat de controlegroep in de vaccin-tests niet gewoon een zoutoplossing krijgt, zoals ik steeds dacht, maar een zoutoplossing mét die antigenen. Wettelijk is dat in orde, want de test gaat toch enkel maar over het "actief medisch ingrediënt". Zolang kan aangetoond worden dat die geen bijwerkingen veroorzaken, is alles koek en ei.

Maar wat is de implicatie? Wel: als iemand ziek wordt in de placebogroep, beweren die vaccin-producenten met een gestreken gezicht dat de "adverse reaction" wel moet liggen aan iets anders dan het "actieve medische ingrediënt" dat ze aan het testen zijn. Zoveel is juist. De placebogroep kreeg het niet. Maar de meest voor de hand liggende oorzaak - het feit dat je mensen vergiftigt met antigenen - wordt niet eens overwogen. Neen, die mensen zijn ziek geworden door "genetic causes". De data even wassen, en klaar.

Dit is crimineel, en mocht ik in het gerecht geloven, dan zou ik alle vaccinproducenten één voor één aanklagen. Maar aangezien rechters benoemd worden door de staat, en de staat gewoon een maffiabende is die zich verschuilt achter een vlag, is ook dat geen optie. Vaccinproducenten zijn sinds de jaren tachtig al niet meer aansprakelijk voor de schade die ze aanrichten. Niet zij, maar de staat (lees: uzelf, via belastingen) gaat u vergoeden, op voor-waarde dat u kan aantonen dat u ziek bent geworden door hun mengsel. Begin maar.

Dus, samengevat: nooit van mijn leven ga ik me laten vaccineren. Die antigenen scheuren de celwanden open, en de reactie van het lichaam is dan om globulines aan te maken. Dat zijn eiwitten die zich gaan vasthaken aan andere globulines, met als doel het gat in de celwand te dichten. En dat noemt men dan "anti"-lichamen! Anti het "virus"? Neen: louter en alleen pro de reparatie van de gevolgen van het inspuiten van antigenen, die in de eerste plaats al niet in uw lichaam zouden zitten zonder vaccin.

De brutaliteit. Men kent geen enkele schaamte meer. Maar gelukkig zijn er nog de experten. Die weten wel raad.....

Brecht Arnaert

  
PS. Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends. Klik hier voor meer informatie

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS 1. Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PS 2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritische beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends