Eindelijk wat aandacht voor de waarheid

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Wel, wel, wel.

De afgelopen weken komt er nogal wat naar buiten, nietwaar?

De elite heeft sinds de start van de Coronacrisis volgehouden dat het virus via een diertje de mensheid heeft besmet.

Wie iets anders beweerde, kreeg de fact-checkers op z’n dak en werd als een complotdenker weggezet.

Ondertussen stapelen nu toch enorm veel details en bewijzen zich op die aantonen dat het virus wel degelijk uit een labo in Wuhan ontsnapt is.

In dat opzicht is het ook opvallend dat Bill Gates van z’n voetstuk werd gehaald.

Microsoft greep een voorval van 20 jaar geleden aan om hem het bedrijf uit te duwen, zijn vrouw Melinda vroeg de scheiding aan en voor de media is hij plots niet meer de filantropische wereldverbeteraar.

Is Fauci de volgende? Want ook hier merken we een compleet andere toon in de media. De e-mails die vrijgegeven zijn, laten alvast zien dat Fauci een zeer bedenkelijke rol speelde in de epidemie.

En in Duitsland lekte uit dat ziekenhuizen fraudeerden met de Coronacijfers … en dat de federale regering daar gewoon van op de hoogte was.

MACRO Trends en hoofdredacteur Brecht Arnaert krijgen wel eens te horen dat ze complotdenkers zijn wanneer er vraagtekens gezet worden bij de officiële versies van de “feiten”.

En ja, het klopt dat MACRO Trends niet zomaar klakkeloos gelooft wat de elite ons wil voorhouden.

MACRO Trends kijkt verder, langer en dieper naar de feiten.

Waar journalisten onder constante druk staan om de berichten van persbureaus kritiekloos over te nemen, nemen wij rustig de tijd om het één en ander grondig te analyseren.

En zo komen we tot schokkende vaststellingen en conclusies. We zien de wereld net iets anders dan de mainstream media en dat heeft onze abonnees tot op heden geen windeieren gelegd.

Onze andere kijk op de wereld zorgt voor spectaculaire resultaten.

We kochten bitcoin aan $5,36 (geen typo!) en adviseerden onze lezers al die tijd om rustig te blijven zitten. Een groot deel van de abonnees van het eerste jaar werden miljonair dankzij dit ene advies.

Zelfde verhaal met Monero dat aan $0,60 werd gekocht en inmiddels voor $245 van eigenaar verandert.

Vergis je echter niet. MACRO Trends is niet alleen maar met crypto’s bezig, maar zag hier wel kansen lang voor alle anderen.

Ook met traditionele aandelen werd de voorbije jaren enorm veel succes geboekt.

439% winst met Niocorp … 469% met Lightwave Logic … en maar liefst 857% met Tudor Gold.

Weet dat MACRO Trends maar enkele keren per jaar een koopadvies de wereld in stuurt. Enkel wanneer we een belegging volledig binnenste buiten hebben gekeerd, en langs alle kanten hebben bekeken, delen we onze analyse met je.

We houden niet van half werk en hebben momenteel maar twaalf aandelen in portefeuille.

Stuk voor stuk pareltjes waar we voor de volle 100% in geloven