Virussen bestaan niet

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Virussen bestaan niet

     

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgDe bovenstaande uitspraak is ongenuanceerd. Juister zou zijn te zeggen: "Het bestaan van virussen is nog nooit bewezen". Maar met nuance trek je de aandacht niet. En nu ik de uwe heb, moet er mij toch echt wel iets van het hart: hoe is het mogelijk dat wij nog steeds geloven in de infectie-theorie, zelfs al is die nog nooit bewezen?

Ik zal het u zeggen: de drie P's. Priming, Programmering en Propaganda. Eerst legt men neurologische velden aan door herhaalde suggesties. Als u langs een snelweg rijdt en om de kilometer staat een bord met daarop een lekkere milkshake, dan kan ik u verzekeren dat u na honderd kilometer zin hebt in een lekkere milkshake. Priming is dus niets anders dan het klaarmaken van de hersenen voor... programmering.

Dat is de tweede stap. Eens de neurologische velden zijn aangelegd, moet je binnen die velden een weg uitslijten waarlangs nieuwe sensoriële indrukken zullen verlopen. Als je 100 keer gezien hebt dat aluminium vliegtuigen zich in stalen torens kunnen boren, nog lang voor 9/11 heeft plaatsgevonden, dan gaat dat er op de dag waarop dat niét gebeurt (er waren nooit vliegtuigen) in als zoete koek. Dat er geen wervelwind te zien is in de rook die uit die ontploffing komt, wordt niet eens meer opgemerkt.

De derde stap, echter, is de belangrijkste: na verloop van tijd komen zoveel feiten naar boven dat het moeilijk wordt om die lineaire programmering vol te houden. Over het neurologische pad dat ooit is aangelegd, groeien nu de Bloemen der Waarheid. Mag niet: die weg moet vrijgehouden worden, want daarlangs gaat het geprogrammeerde geloof. Die moet je dus vrijhouden met de zeis der propaganda. Dom, achterlijk, absurd zelfs, maar dat geeft niet: bij propaganda gaat het hem om de herhaling.

Via de 'tell-a-vision' moeten wij dus dagelijks verdragen dat patente onzin - zoals die van "virussen" - de ether wordt ingespuid, terwijl het kleinste kind kan vinden dat het "genoom" van zo'n "virus" helemaal niet gebaseerd is op de determinatie van een geïsoleerd virus, maar louter op de sequentiëring van RNA-materiaal dat komt uit de weefsels zelf. Controle-experimenten zijn er niet om dat uit te sluiten, causaliteit is er ook niet: enkel correlaties en bakken gezeik en gelul over niks.

Maar er is hoop. Meer en meer mensen beseffen dat de infectietheorie voor geen meter kan kloppen en ziekte dus individueel is. Velen kunnen dezelfde symptomen krijgen, maar de sleutel ligt hem dus niet bij een "beestje" dat ons ziek maakt en van de één naar de ander zou overspringen. Zo werkt de natuur niet. Wat wel bestaat, zijn fenomenen zoals MPI (Mass Psychogenic Illness) waaronder we de huidige COVID-onzin moeten catalogeren: longontstekingen als helingsfases van territorium-conflicten.

Is dit Chinees voor u? Nou, niet langer voor de mensen die aanwezig waren op wat ongetwijfeld het meest controversiële MT-congres ooit was: "De Kleren van de Keizer". Ik toonde daar aan hoe Dr. Milton Rosenau in 1921 zelfs na 8 verschillende experimenten op 3 jaar tijd moest besluiten dat de grootste zogezegde epidemie ooit (De Spaanse "Griep") niet bestempeld kan worden als een "infectie-ziekte".

Hoort u mij? Of zit u nog in uw programmering? De op één na grootste zogezegde epidemie aller tijden (alleen de Zwarte Pest deed 'beter') kan niet verklaard worden vanuit de infectie-hypothese. Net zoals er op 9/11 niet één vliegtuig aan te pas kwam (een P-700 raket uit de Kursk des te meer), net op die manier komt er ook in deze geprogrammeerde illusie geen enkele "ziekteverwekker" aan te pas. Dus: virussen? Laat me niet lachen. Straks gaat u nog beweren dat de mens op de maan is geweest.....

Brecht Arnaert

  
PS. Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends. Klik hier voor meer informatie

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS 1. Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PS 2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritische beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends