Goud aankopen en klaar?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Goud aankopen en klaar?

    

 
In onze vorige nieuwsbrief hadden we al verteld dat het niet mogelijk is om te blijven beleggen zoals u de afgelopen jaren of misschien wel decennia gewend bent geweest. 

200_brecht_arnaert_foto.jpgBij MACRO Trends zijn de geesten allang gerijpt. 

We hadden onlangs een bijzonder interessante redactievergadering met onze hoofdredacteur Brecht Arnaert.   

Brecht is namelijk een expert in de monetaire theorie, en zijn visies gaan véél verder dan wat u gewend bent in de andere beleggingsbrieven op de markt. Hij wil ons een spiegel voorhouden en wil de beste manier vinden om deze stormen te doorstaan. 

We hadden u vorige keer al beloofd om uit te leggen wat er dan nog wél mogelijk is om uw kapitaal veilig te stellen. 

Een van de antwoorden die voor de hand liggen, is goud. Die positie heeft ons in de voorbeeldportefeuille van MACRO Trends alvast geen windeieren gelegd. Het feit is dan wel dat u nog moet weten hoe u goud moet aankopen, en waarop u moet letten. 

Een andere mogelijkheid is gewoon… investeren in liquiditeit. 

Niets doen dus. Op je handen zitten. 

‘Niets’ doen betekent eigenlijk ook weer niet… niets doen. Je doet namelijk altijd iets met je geld, economisch gesproken. 

Maar u bent wel slimmer dan de rest. Want terwijl de rest voor de spreekwoordelijke steamroller muntjes opraapt, zit u op een troon. Als straks bij wijze van spreken de vulkaan gaat ontbreken, dan zal er geen tijd meer zijn om uw vermogen veilig te stellen. 

Daarom moet u VANDAAG handelen

Als ‘niets’ doen een optie is, waarom zou u dan nog uw blad kopen, horen we u al denken. Omdat kapitaal veilig stellen in een wereld die jacht maakt op de kleinste procentjes en centjes, geen sinecure is. 

Er is een grote kennis van het monetair systeem nodig om te weten waar het heen gaat met de euro, de dollar, en alle wereldmunten. 

En niet alleen van het monetair systeem, maar ook van de bredere politieke context. Hierin is onze hoofdredacteur Brecht Arnaert een specialist. 

ONTDEK HIER DE MEERWAARDE VAN MACRO TRENDS VOOR UW VERMOGEN

Over die context vertellen we u volgende keer meer. 

Met vriendelijke groet, 


Uitgever
MACRO Trends