Een 99,9% veilige oplossing voor deze shit

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Een 99,9% veilige oplossing voor deze shit

    

 
In de 
vorige mail legde ik u al uit dat het belangrijk is om met je vermogen voor een groot deel BUITEN het huidige systeem te gaan staan. Ondanks het mooie weer en de BBQ-toestanden van het Hemelvaartweekend, kreeg ik op deze mail enorm veel reacties.

Dat doet uitwijzen dat u, lezer van MACRO Trends, geen kip zonder kop bent die zich gewillig laat wegleiden naar de slachtbank.

Neen, we zoeken hier oplossingen voor het probleem. En die zijn er, als u het goed aanpakt. Eerst moet u wel even dit weten. Ik zeg het heel duidelijk:

Als u van plan bent om u te abonneren op een beleggersblad dat u grote winsten belooft: alstublieft, ga ervoor!

Ik zeg u dat het grootste geld, in de komende tijd, niet verdiend zal worden door extra risico te nemen, maar net door er MINDER te nemen: risk is the new return.

En laat het nu net daarin zijn waarin we gespecialiseerd zijn bij MACRO Trends: behoud van kapitaal in reële termen.

Als iedereen rondom u bij een volgende crash veel geld verliest, en u kan uw koopkracht wél bewaren, dan bent u relatief ook rijker.

De vraag is dan natuurlijk wel wat de reële termen van morgen zullen zijn. Tot we het antwoord op die vraag kennen, willen we geen enkel risico lopen met ons geld.

We stellen voor dat u hetzelfde doet.

Goud en cash zijn twee onderdelen van de oplossing, dat kan ik u nu al verklappen. Maar dergelijke investeringen BUITEN het systeem brengen ook zo hun eigen problemen met zich mee.

Welk cash? Welke valuta? Waar moet je goud aankopen en bewaren? En is een bankkluis veilig? Of misschien naar Zwitserland of Singapore?

Je merkt het, veel vragen en antwoorden die alleen ingewijden kennen.

Die oplossingen zijn 99,9% veilig, omdat we ze van naaldje tot draadje kennen.

In een nieuw dossier geven we u een volledig overzicht mee van de kosten, voor- en nadelen, zodat u zelf aan de slag kunt.

We zeggen het opnieuw: de ‘tips’ die wij geven, zijn zoveel fundamenteler voor uw vermogen dan wat losse aandelenscharrels.

Uw vermogen staat op het spel, handel ernaar aub. Hiervoor is MACRO Trends.

Je kunt HIER abonneren, en er zijn verschillende formules.


Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends