Wat Soros echt bedoelt met goud

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Wat Soros écht
bedoelt met goud!

    

 
Het was groot nieuws op de financiële markten: George Soros koopt goudmijnaandelen!
 

Veel beleggers redeneren dan als volgt: Soros koopt goudmijnaandelen, dus ik koop ook goudmijnaandelen zonder nadenken. 

Dat is wel een héél simplistische manier van redeneren, en toch merk je ze vaker dan ooit op de markten. Een bepaalde goeroe doet iets, dus het moet ook wel goed zijn voor de eigen portefeuille. 

Dat is een kapitale fout, en dat kan je wel letterlijk nemen! Want in deze tijden is een persoonlijk advies belangrijker dan ooit. 

Wat goed is voor de portefeuille van Soros, is dat niet per se voor de jouwe. 

200_brecht_arnaert_foto.jpgIk heb daarom met onze hoofdanalist Brecht Arnaert een uitgebreid gesprek gehad over deze transactie. 

Volgens Brecht moeten beleggers die écht op een consistente manier hun vermogen willen bewaren in deze crisis, anders handelen. Er moet véél meer naar het risico-aspect worden gekeken, dan naar de mogelijke opbrengst. 

Want wat heb je eraan dat je op pakweg 5% van je portefeuille 100% winst haalt, als de rest van je vermogen volledig onbeschermd is? En dat, beste lezer, is de nagel waar Brecht nu al maanden op klopt: kapitaalbehoud en risicocontrole! 

Verhalen over goudmijnaandelen zijn dus niet verkeerd op zich, maar hierin alle heil zoeken, gaat een brug te ver. 

Wat dan wel doen? 

In een speciaal nieuwe dossier dat Brecht heeft samengesteld, reiken we een aantal oplossingen aan voor wie met deze vragen wordt geconfronteerd. 

En dat zijn wij allemaal, beleggers. 

We willen glashelder aantonen dat in de huidige omstandigheden beleggen zoals vroeger niet meer werkt. Een tipje van de sluier kan ik al wel oplichten. 

Brecht kijkt namelijk naar WELK GOUD je precies moet kopen. 

Goud is toch goud, hoor ik u al zeggen? 

Wel, dat klopt dus niet. Als je in goud belegt, moet je ook weten welke munten je best koopt. Want daar is een heel erg groot verschil in, en het maakt een verschil op het gebied van opslag, maar ook verhandelbaarheid en het gemak waarmee je het kan verbergen. 

Want goud verbergen, dat doe je niet zomaar in een bankkluis. 

Als dat bij u wel het geval is, zoals bij veel mensen, lees dan meteen dit nieuwe dossier

Brecht vertelt u wat u fout doet, en hoe u het nog kan rechtzetten voor de crisis echt losbarst.

Of beter nog, abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het moderne systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

>>GEEF ME METEEN TOEGANG TOT MACRO TRENDS>>


Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends
 

600_mt_afbeelding_rapport_de_monetaire_matrix.jpg