Vermijd de risico’s die niemand anders ziet

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Vermijd de risico’s die niemand anders ziet!

      

  
200_brecht_arnaert_foto2.jpgDe gesprekken die ik voer met monetair specialist en onze hoofdredacteur, Brecht Arnaert, worden steeds intenser. 
En na elk gesprek vallen de schellen me steeds meer van de ogen, moet ik toegeven. 

Brecht staat blijkbaar alleen wanneer hij zegt dat er enorme risico’s in het systeem zitten. Dat heeft te maken met het feit dat we enorm gewend zijn geraakt aan slecht nieuws. 

Het beeld van wat een risico is, is enorm verwrongen geraakt de afgelopen jaren. 

Wat bedoel ik daarmee? 

Beeld je in dat je aan het strand ligt, en er komt een roze olifant uit het water op het strand gelopen, dan gaat je brein zeggen: dit kan niet, ik hallucineer. 

600_sc12.jpgMaar waarom eigenlijk? Antwoord: omdat de gebeurtenis ZO uitzonderlijk is, dat uw bestaande neurologische paden het afwijzen als onwaar. Maar wat is waarheid? Als je zo'n olifant elke dag uit de zee zou zien komen, zou je die dan nog als "unreal" beschouwen? 

Het antwoord is: minder en minder. Uw neurologische paden passen zich aan, en wat vroeger als uitzonderlijk werd geclassificeerd, wordt vandaag als normaal gezien. 

Hetzelfde gebeurt met de markten vandaag: in 2009 keken we nog op toen een bank gered moest worden met overheidsgeld. Dat was GROOT nieuws. In 2011 keken we nog op toen een land (Griekenland) "gered" moest worden met geld van de centrale bank. Dat was toen ook nog GROOT nieuws.  

Vandaag moeten niet enkel banken, landen of specifieke bedrijven meer "gered" worden met vals geld, maar nu ook al MUNTEN. 

Conclusie: onze neurologie heeft zich aangepast. Wat vroeger barslecht nieuws was, wordt vandaag bij al de rest gerekend. Een soort gelatenheid heeft zich van de markten meester gemaakt: "Ach, men zegt al zeven jaar dat de boel gaat crashen, ik zie het niet gebeuren."  

En PRECIES DAN, beste lezer, wordt het gevaarlijk. De meeste winteraccidenten met de auto gebeuren NIET wanneer het vriest dat het kraakt, en er sneeuw ligt. Dan wordt de waarschijnlijkheid van accidenten HOOG ingeschat, en is men extra voorzichtig. 

Een beetje te voorzichtig zelfs.

De meeste ongelukken gebeuren wanneer het een klein beetje ietsepietsie ijzelt, en wel omdat men de waarschijnlijkheid van risico dan TE LAAG inschat. Men is roekeloos, gegeven de omstandigheden. 

Vandaag zitten we vér voorbij elke redelijke waarschijnlijkheid dat dit nog goed komt, en toch slapen beleggers. Daarom geloven we 100 % in onze strategie, die niet alleen simpel is om toe te passen, maar nergens anders in beleggersland naar voren wordt geschoven. 

Nog steeds rapen beleggers liever muntjes op voor een stoomwals. 
 

 600_sc13.jpg

 
Geef nu toe, daar wil je toch niet onder terecht komen als belegger? 

Pas dus de crash-proof strategie van MACRO Trends toe. 

Je zult zien, net als bij mij zullen je ogen na een tijd opengaan.

>>JA, IK WIL DEZE CRASH-PROOF STRATEGIE TOEPASSEN>>


Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het moderne systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_afbeelding_rapport_de_monetaire_matrix.jpg