Laat je geld niet opsluiten

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Laat je geld niet opsluiten

      

  
Bij
MACRO Trends zijn we ervan overtuigd dat beleggers een enorme uitdaging zullen hebben de volgende jaren: liquiditeit!

Je ziet wat er de afgelopen weken is gebeurd: beleggers konden niet meer uit Britse vastgoedfondsen, en als je meer dan €100.000 bij de bank hebt, zit je allesbehalve veilig.

Waar moet je dan nog heen met je spaargeld?

Voor je die vraag beantwoordt, moet je eerst weten wat de mogelijkheden en alternatieven zijn.

Veel mensen kennen de ins en outs van beleggingsmogelijkheden niet. Vaak worden al te vaak beslissingen genomen op basis van het ‘advies’ van de bankier om de hoek, en zo zal het zeker niet lukken.

Dat advies wordt dan vaak ook nog eens ‘gekleurd’ en is allesbehalve objectief. Gemakkelijkheidshalve wordt dan maar het fonds van de maand voorgesteld.

Dat is natuurlijk vragen om problemen, want zelden krijg je dan de beste deal voorgeschoteld.

200_brecht_arnaert_foto2.jpgIk heb uitvoerig gesproken met MACRO Trends hoofdredacteur Brecht Arnaert de afgelopen dagen. Wat hij me heeft verteld, heeft me ertoe aangezet de samenstelling van mijn vermogen ernstig te analyseren.

Ik heb een aantal wijzigingen doorgevoerd die ervoor zorgen dat mijn spaarcenten niet alleen beter beveiligd zijn, maar ook liquider zijn. Dat betekent dat ik er nu op een veel gemakkelijkere manier toegang toe heb, zonder dat ik aan rendement moet inboeten.

Ik wil m’n geld niet laten opsluiten, daarvoor leven we in veel te gevaarlijke tijden.

Als je wil weten welke oplossingen Brecht me heeft voorgesteld, klik dan HIER.

Je kan dan meteen de laatste edities van MACRO Trends downloaden, en aan de slag gaan.

Je vermogen zal er wel bij varen!

  

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg