Het betere alternatief voor Bitcoin

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Het betere alternatief
voor Bitcoin!

      

 
Kent u regel één bij het beleggen nog, van Warren Buffett? 

Juist, verlies géén geld! 

Ook daar helpen we u bij MACRO Trends graag mee. 

Ik wil het hier eens hebben over de recente pandoering die Bitcoin heeft gekregen. 

Bij MACRO Trends beslisten we al een drietal maanden geleden om in drie schijven van 33% uit Bitcoin te stappen. Dat is een operatie die eind juli afgerond werd. 

Onze timing kon niet veel beter zijn. Timing is één ding, het was vooral het resultaat van een bijzonder diepgaande analyse. 

We hebben bij MACRO Trends een alternatieve cryptocurrency in onze Beleggingspiramide. Die munt is nu te koop aan een mooie korting, en heeft in tegenstelling tot Bitcoin WEL een mooie toekomst voor de boeg. 

De reden van de crash van Bitcoin is het hacken van één van de belangrijkste beurzen waarop BTC verhandeld wordt. Maar het is een gevaar waar wij drie maanden geleden al over schreven in MACRO Trends.

Wie nu instapt in deze cryptocurrency, kan mogelijk nog grotere winsten boeken dan met Bitcoin. De winst sinds onze aankoop bedraagt al een mooie +161%, maar we verwachten nog véél meer. 

X220 zoals bij onze Bitcoin aankoop?  

We hebben alles eens goed op een rijtje gezet, en we zien eigenlijk geen reden waarom dat niet zou kunnen gebeuren. 

Merk je nu op waarom MACRO Trends ook voor jou zo waardevol kan zijn? 

Teken vandaag nog in en neem een abonnement, het is de beste manier om je vermogen te beschermen én te laten aangroeien! Dan geef ik je meteen ook toegang tot onze Beleggingspiramide hieronder: 
 

600_mt22.jpg

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg