F*ck de onbetrouwbare banken

Nieuwsbrief Macrotrends

 

F*ck de onbetrouwbare banken!

      

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 
Toen ik Brecht Arnaert 
na z’n vakantie weer sprak, was hij behoorlijk opgewonden en zelfs verontwaardigd door wat de banken hun spaarders nu weer eens gelapt hebben. 

Zo verlaagde AXA onlangs de rente van een ‘levenslang’ gegarandeerde rente op een spaarverzekering. Mensen die hierin beleggen, zijn alvast in de aap gelogeerd. AXA kon dit alleen doen door de wet een beetje te ‘herschrijven’, .................. in hun voordeel natuurlijk. 

Ook KBC is in hetzelfde bedje ziek en verlaagde opeens de rente voor zakelijke klanten op hun spaarrekening. Terwijl ze voordien nog 0,11% rente kregen, wordt dat voor die klanten binnenkort nul procent. 

Zo zie je maar, als je het nu nog niet door hebt, zal je het nooit snappen: zet je geld niet op de banken! Brecht heeft het al verschillende keren gezegd, en toch blijven mensen ons hierover mailen. 

Ook de huizenmarkt, waarin heel wat Nederlanders en Belgen nu massaal gaan investeren met geleend geld, is voor Brecht geen optie. 

Wat Brecht de abonnees van MACRO Trends dan wel aanraadt? 

MACRO Trends is geen one trick pony: Brecht stelt een geconcentreerde maar tegelijk gespreide portefeuille voor met enkele zeer goed gekozen beleggingen, die hij van nabij opvolgt. 

Goud, aandelen, cryptocurrencies, al deze zaken komen in aanmerking. 

Vooral de crytocurrency-beleggingen zijn enorm goed bezig. Sinds ons laatste advies om een sterk opkomende munt te kopen, hebben beleggers hierop al 100% winst geboekt. 

Dat lees je goed ja, verdubbeld op een maand tijd. 

De positieve reacties van beleggers blijven maar toestromen. Hieronder een recente reactie die we in onze mailbox mochten ontvangen: 

Beste Brecht, weer super interessante update aangaande crypto-currency. Nog dank voor je stuk destijds over Bitcoin ten tijde dat deze op 5 USD stond en tevens voor het advies om uit te stappen destijds rond de 1000 USD. Vervolgens het weer instappen op 200 USD en het recente advies e.e.a. weer te verlaten. Het was 2x een bescheiden maar zeer lucratief traject.” 

Brecht is trouwens nog heel erg enthousiast voor deze nieuwe cryptocurrency als ik hem hoor spreken. Het is een perfect alternatief voor cash op de bank waar JIJ de volledige controle over houdt. 

Denk eraan, geld dat je naar de bank draagt, is geld van de bank waar jij een vordering op hebt… 

Lijkt me niet zo comfortabel in deze tijden. 

Wil jij ook meer goeie tips voor je geld en even tevreden zijn als de beleggers die ons mailen? Maar wil je wel de controle over je eigen geld in handen houden? Neem dan vandaag nog een abonnement op MACRO Trends

De unieke visies die je daar leest, kom je nergens anders tegen. 

GEEF ME METEEN TOEGANG TOT DE ANALYSES VAN BRECHT

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg