Ons cryptocurrency advies: maal zes

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Ons cryptocurrency advies:
maal zes!

      

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 
Brecht Arnaert 
en ik hadden het onlangs weer over de cryptocurrencies die MACRO Trends opvolgt en heeft aangeraden. 

De resultaten zijn niet anders dan spectaculair. 

Sinds ons advies is Monero, de cryptocurrency van onze voorkeur en een waardige opvolger voor Bitcoin, liefst maal zes gegaan. 

 

600_mt26.jpg

 

Dat toont aan dat Brecht een echte expert is op het vlak van deze revolutionaire nieuwe munten, en dat zijn advies letterlijk goud waard is. 

Dat is ook de talrijke abonnees van MACRO Trends niet ontgaan die in dit verhaal zijn meegestapt. 

Lezer J.S. mailde ons onlangs met de volgende getuigenis: 

Beste Brecht, Graag wil ik u langs deze weg bedanken voor het Monero advies. Ik heb destijds uw Monero rapport doorgenomen en ben er ook effectief mee aan de slag gegaan. Ik had al een kleine positie BTC en heb deze voor de helft doorgesluisd naar XMR. In totaal stak ik 800 EUR in cryptocurrency. 

Onlangs haalde ik 50% van mijn inleg er weer uit voor een weekendje Praag. Op moment van schrijven, blijft er nog meer dan 6000 EUR over (540 XMR ). Mijn best presterende investering van de afgelopen 2 jaar
.” 

Ook lezer G.T. is in de wolken met het advies van Brecht: 

Ik had al heel lang geleden zo'n 900 XMR! Toen gewoon 1 BTC omgezet naar XMR. Dit maakt mij wel blij. Dit is dan nu zo'n 7.000 $ waard!” 

Is het dan al goud wat blinkt in cryptocurrency land? 

Uiteraard niet. 

Sommige cryptocurrencies zijn echte scams. Het vraagt immers enorm veel kennis van zaken om het kaf van het koren te scheiden. De uren die Brecht al heeft genomen om dit domein te bestuderen, zijn bijna eindeloos. Zo vermeldde hij onlangs aan een lezer dat Onecoin een scam is. 

Brecht verwoordde het zo: 

Onecoin is geen cryptocurrency, het is een MLM scheme van het gevaarlijke type: Er is géén decentralisatie, er is zelfs niet eens een blockchain. Het zijn gewoon getallen in een spreadsheet. Men giet er een laagje innovatie bovenop, maar als u dieper gaat graven beseft u al snel dat het een scam is. Ik raad u ten stelligste af hier in te stappen. De mensen rondom u hiervan overtuigen zal niet eenvoudig zijn omdat OneCoin een cult is. Maar als u met uw eigen ogen wil zien dat er iets niet pluis is en aan hen wil bewijzen dat het om een scam gaat, raad ik u dit aan: Vraag deze mensen om eens een stukje winst uit te cashen en het vervolgens op hun bankrekening te zetten. Vraag hen ook hoeveel procent ze per dag/week/maand kunnen afhalen. Het zal zéér snel duidelijk worden dat er iets niet klopt. Een gewaarschuwd man is er twee waard.” 

Je merkt het, Brecht vertelt je niet alleen in welke cryptocurrencies je moet stappen, en wanneer je eventueel weer winst moet nemen, maar hij zegt je ook wat absoluut te vermijden is. 

Dat is de sterkte van MACRO Trends: ondubbelzinnig advies, recht voor de raap. Niet op basis van buikgevoel, maar op basis van diepgravende research en academische kennis. 

Bovendien is het ook een plezier om MACRO Trends te lezen, dat verzeker ik je. De stijl en kleurrijk taalgebruik van Brecht blijven aan je ribben plakken. 

Zelf kan ik niet wachten tot de brief van Brecht weer klaar is om er mee aan de slag te gaan en mijn vermogen te beschermen/ te laten toenemen. 

Wil jij dit ook en liefst vandaag MACRO Trends nog lezen? 

Dat kan, je kan je risicoloos abonneren. 

HIER wordt uitgelegd hoe je meteen kan intekenen. 

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg