De meerwaarde van MACRO Trends

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De meerwaarde van MACRO Trends! 

      

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Heeft u dat ook, beste lezer? Dat u soms of zelfs vaak de traditionele media niet meer gelooft, omdat ze alleen mainstream nieuws brengen?

Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de media volledig onder controle staat van de staat? Zo is dat, geen enkele krant kan vandaag nog winst maken met hun verouderde papier-model.

Zo krijgen bepaalde Belgische kranten, ik ga de namen hier niet vernoemen, ongeveer 200 miljoen per jaar, en is de bedeling met de Post voor hen gratis.

Ik ken de toestand in Nederland minder goed, maar ik kan me niet inbeelden dat media - behalve enkele uitzonderingen natuurlijk – onafhankelijk zijn. Eén ding kan ik u wel garanderen: als hoofdredacteur van MACRO Trends is Brecht Arnaert 100% afhankelijk van zijn abonnees.

Geen percentjes op deals, geen advertenties, niks.

Het enige wat ons interesseert is onze lezers correct informeren. En dat spreekt uit de cijfers: een recente enquête (april 2016) leverde een resultaat op van 88% "tevreden tot heel tevreden" abonnees.

Waarom mensen MACRO Trends lezen? Wel, net om de onzin van traditionele media tegen te gaan.

Ze zeggen er het volgende over: “het doet je anders denken, het houdt je wakker. Het zorgt ervoor dat ik kritisch blijf als lezer, lezen maakt mensen wakker (wake-up call). MACRO Trends is vernieuwend, spannend en verfrissend. Heeft een unieke kijk, een eigen mening, een alternatieve visie, een contraire houding. Het is origineel, een eyeopener en out-of-the box.”

De redenen daarvoor zijn eenvoudig. MACRO Trends bestudeert immers niet enkel aandelen (die hebben we in portefeuille), maar ook de bredere markttrends.

De aller-aller-aller-breedste markttrend is de centrale productie van geld, waarmee men in 1694 begonnen is. Dat Brecht die hele historie uitlegt, zonder blad voor de mond, maakt van MACRO Trends een uniek product.

Zijn doel is niet om mensen rijk te laten worden; als je dat moet doen via super-aandeeltjes waar je al je hoop op stelt, dan ben je een arme mens. Het doel van MACRO Trends is om reeds gecreëerd kapitaal te behoeden voor de grote storm.

En die storm komt er, wees gerust. De vraag is alleen wanneer.

Indien u dus geïnteresseerd bent in een abonnement, dan verwelkom ik u graag in onze kleine gemeenschap van "non-believers" in het officiële verhaal.

Alleen als u feit van fictie (propaganda) kan onderscheiden, kan u uw portefeuille beschermen tegen wat komen gaat.

Wil u de enquête van de abonnees zelf eens onder ogen zien, zodat u kan controleren wat zij zeggen? Schrijf u dan hier in.  
 

 600_p40_abonneer_hier_1_1.gif 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg