Begrijp jij ‘de aard van het beest’?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Begrijp jij ‘de
aard van het beest’?
 

      

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Brecht stuurde me onlangs een erg interessante mail van Martin Armstrong. Daarin was een interessant citaat te lezen van hem:

“If you do not understand the nature of the beast, the beast will have you for lunch.”

Meer waarheidsgetrouw kan het niet zijn vind ik, want beleggers weten maar half wat er op ons afkomt.

Regelmatig krijgen we vragen over of het nog altijd het moment is om vastgoed aan te kopen om te verhuren op krediet, of om obligaties te kopen.

Stop ermee beste mensen, het sleutelwoord is LIQUIDITEIT. Stop het in je oren, en zeg het desnoods hardop.

Ook is het belangrijk dat je eens verder nadenkt over het woord ‘crash’. Want wanneer je dat woord leest in onze kranten, die voor het grootste deel hersendood zijn, lees je onmiddellijk over een verwachte crash op de aandelenmarkten.

Dat toont volgens mij aan dat niemand verwacht dat HET SYSTEEM ook wel eens zou kunnen crashen. Er is dus nog altijd een vertrouwen van quasi 100% in de overheid.

Dat heb je beter niet, want zoals Brecht in MACRO Trends uitlegt, zijn er wel erg veel ‘toevalligheden’ die een samenhangend geheel vormen… als je het wil begrijpen.

Om dat te begrijpen, heb je immers massa’s tijd nodig, en we nemen aan dat u die niet heeft. Brecht wordt betaald om voltijds het systeem te begrijpen. Er is niemand die een dergelijke diepgaande kennis van het systeem, en ‘het beest’ heeft.

Terwijl de mainstream beleggingsblaadjes nog volop ‘tips’ rondstrooien, kijkt Brecht véél verder. Bij hem gaat het over het behoud van het vermogen.

Gaat het over paniek zaaien, zoals sommige van onze criticasters wel eens opwerpen?

Verre van. Het gaat om het openen van je ogen, zodat je weet met welke zaken je rekening kan houden, en welke er minder toe doen.

Ook dat is MACRO Trends: het openen van je ogen! Want kijk eens wat mensen in een recente enquête (voorjaar 2016) zeiden over MACRO Trends?

Het heeft hun kijk op beleggen en de economie fundamenteel veranderd:
  

600_mt33.jpg 

Dat vindt bijna driekwart van de ondervraagden.

Dus waar wacht u nog op?

Wil u de realiteit en de samenhang echt begrijpen zoals ze is? Teken dan nu vandaag nog in op MACRO Trends.
 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg