Belangrijk advies voor je vermogen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Belangrijk advies
voor je vermogen!

       

 
Ook onze hoofdredacteur van MACRO Trends, Brecht Arnaert, heeft zo zijn pappenheimers. Hij had onlangs het genoegen om een bijzonder interessante lunch te hebben met Doug Casey.

Een van de beste én best geïnformeerde beleggers ter wereld en oprichter van Casey Research sprak gedurende meer dan twee uur met Brecht.

 600_mt34.jpg

 
Nu, je moet weten dat Doug niet van de minste is.

Deze enorm belezen en bereisde man (hij zag in zijn leven zowat 160 landen) is een van dé experts op het vlak van crisisbeleggen. Wanneer je als beleggingsstrateeg de kans hebt om met een man als Doug te spreken, is dat een ongelooflijke buitenkans.

Je merkt dat Brecht de wereld rondreist en talrijke congressen bezoekt, op zoek naar mensen met interessante perspectieven.

Zelf heb je daar de tijd niet voor als gewone belegger, maar Brecht wordt fulltime betaald om dit werk voor zijn abonnees te doen.

Nu, je wil vast weten wat Doug Casey op dit moment met zijn eigen – enorme – vermogen aan het doen is.

Wel… hij wacht voor het grootste deel af.

“Sitting on his hands,” zoals ze dat in het Engels zeggen.

Het grootste deel van de activa die Doug bezit, is hij aan het liquideren. Hij wacht af op de crash. Want het is niet de vraag OF die er komt, maar WANNEER.

200_brecht_arnaert_foto2.jpgEn aangezien Brecht volledig op dezelfde lijn zit, houden beleggers hier best rekening mee.

Denk aan wat Brecht onlangs schreef in zijn nieuwsbrief: “wanneer alles overgewaardeerd is tegenover cash, is het best mogelijk dat cash ondergewaardeerd is tegenover alles.”

Een eenvoudige, maar geniale stelling.

Dat zijn overeenkomt met die van een grootheid als Doug Casey, steunt hem voluit in zijn overtuiging.

Je merkt het, bij MACRO Trends zit je volledig op de eerste rij als het aankomt op internationale beleggingsanalyses van het hoogste niveau. Weinig mensen zullen immers de gelegenheid krijgen om met mensen als Doug Casey van gedachten te wisselen.

Een enorme rijkdom die je alleen krijgt als abonnee van deze unieke nieuwsbrief. Want het spreekt voor zich dat Brecht die visies alleen wil delen met mensen die abonnee zijn.

Gratis kunnen we deze visies niet weggeven. Brecht spendeert immers ettelijke uren per dag aan deze analyses.

Maar geloof me, een abonnement op MACRO Trends zorgt ervoor dat je visie als belegger ongelooflijk verruimt. Dus als jij er ook van overtuigd bent dat procentjes najagen niet de juiste strategie is, maar dat de bescherming van je vermogen voorop staat, teken dan vandaag nog in.
  

JA, IK WIL WETEN HOE IK MIJN VERMOGEN KAN BESCHERMEN!.

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg