Koopmoment bij Monero

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Koopmoment bij Monero!

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Bij MACRO Trends hebben we een enorme en diepgaande kennis opgebouwd over cryptocurrencies, dat weet u ondertussen. 

Dat heeft onze abonnees geen windeieren gelegd. Beleggers die op het juiste moment in Monero stapten, tellen nu hun winsten.

En het verhaal is nog niet afgelopen.

In het jongste nummer van MACRO Trends denkt Brecht immers dat er een koopmoment is aangebroken voor Monero.

Monero zakte immers op 28 oktober even naar 4 USD. Zo’n daling hadden wij voorspeld. De steun op 5.6 USD werd dus gebroken. Dit betekende een val van 75% sinds de top op 16 USD.

Dit is veel, héél veel. Maar relatief “normaal” voor de volatiele crypto-wereld. In 2014 zakte Monero zelfs meer dan 95% (van 6 USD naar minder dan 0.2 USD)!

Een herhaling van dat scenario is zéér onwaarschijnlijk, aangezien nu de interesse in Monero veel groter is dan in de begindagen.

Toen werd er een volume opgetekend van enkele tienduizenden dollars per dag, nu worden er miljoenen dollars per dag in de Monero-markt verhandeld.

 600_mt35.jpg

 

Bitcoin zit momenteel in een positieve trend. Eén BTC is ondertussen reeds 700 USD waard.

Stel dat BTC in de komende maanden zou stijgen naar 1000 USD, dan is 0.0043 BTC 4.3 USD waard.

Met andere woorden, een stijgende BTC in combinatie met de stevige support voor Monero in bitcointermen op 0.0043 zal de bodemkoers van Monero in USD-termen doen stijgen.

Om deze reden lijkt het me verstandig Monero te proberen inkopen onder 5 USD.

Hoe pak je dat het beste aan? Dat leggen we u uit in de jongste editie van MACRO Trends. Brecht Arnaert legt daar immers niet alleen uit hoe je het beste Monero kunt kopen, maar ook op welke manier het je vermogen mee kan beveiligen.

Klik HIER en krijg meteen toegang tot onze tips!

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg