Trump: kapitein van de Titanic

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Trump:
kapitein van de Titanic

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Het is gebeurd, beste mensen: Trump zit aan het roer van de Titanic.

Wat de mainstream media voor onmogelijk hielden, is gebeurd. Nog maar eens een goed argument om niet te veel naar hun geleuter te luisteren.

De markten crashten niet, maar gingen integendeel mooi hoger. Goud verloor wel veel van z’n pluimen, vooral na de verzoenende speech van Trump, en de rente spoot hoger.

Maar onze hoofdanalist Brecht Arnaert is duidelijk: het is niet omdat Trump kapitein is geworden van de Titanic, dat die boot nog een andere toekomst heeft dan zinken.

De dollar is history, de vraag is alleen wat er daarna komt.

Brecht is duidelijk: hij gokt op een grote crash, naar aanleiding waarvan de schulden van alle landen die bij het IMF aangesloten zijn zullen geconsolideerd worden in één wereldmunt.

Niet langer de SDR, wat een KORF aan munten is, nee, een werkelijke, onvervalste, wereld-fiat-munt.

MACRO Trends herhaalt het al lang en we blijven het zeggen: houd in uw portefeuille een hoge mate van liquiditeit aan. ‘Sitting on the fence’, noemen ze dat in het Engels. De kat uit de boom kijken is een goeie vertaling.

Laten we ons voorbereiden op wat er komt, en er zo weinig mogelijk zelf aan deelnemen. Zoveel mogelijk uit het systeem blijven is het devies, en een hoge mate van liquiditeit aanhouden, zelfs al is de neiging om iets te gaan ondernemen erg groot.

We herhalen het nog eens klaar en duidelijk: het gaat hier in deze tijden NIET om het najagen van enkele procentjes fiatwinst, maar om het consolideren van het vermogen in reële termen.

De vraag wat die reële termen, waar ik het net over had, zullen zijn, is de crux waarrond MACRO Trends als concept is opgebouwd.

Daarom zijn we ook de avant-garde en niet-conventionele bron van marktanalyse: geen doordeweeks beleggingsblad met ‘tips’, maar een blad VOOR beleggers.
 

JA, IK WIL ANDERS BELEGGEN EN KOOPKRACHT BEHOUDEN.

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg