Waarom MACRO Trends u echt kan helpen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Waarom
MACRO Trends
u écht kan helpen

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Bij MACRO Trends krijgen we enorm veel vragen van abonnees, maar ook van potentiële abonnees. Dat zijn mensen zoals u en ik die vaak wat vermogen hebben opgebouwd, maar nog steeds (te) vaak vertrouwen op de bank om de hoek.

De onderstaande mail van lezer C.K. wilde ik zeker eens met u delen, omdat hij zo goed verwoordt waar beleggers dezer dagen allemaal mee worstelen:

Om m’n geld te beveiligen heb ik, op advies van mijn bank, een groot deel in obligaties. Maar ik lees steeds meer dat ook obligaties niet vrij zijn van risico en ook in een vrije val kunnen geraken. Ik ben al geabonneerd geweest op vele nieuwsbrieven maar nog geen enkele heeft mij het gevoel gegeven dat ik adviezen krijg hoe mijn geld te behoeden voor de komende crisis die, daar ben ik met u van overtuigd, komen gaat. In hoeverre is MACRO Trends anders? Niemand kan garanties geven, ook u niet. Maar kunt u iets verduidelijken op welke manier MT anders is en waarom het een verstandige keus is om abonnee te worden?”

Een kolfje naar de hand van onze hoofdredacteur Brecht Arnaert, die een ijzersterk antwoord voorbereidde:

MACRO Trends is totaal anders, in die zin dat wij ons profileren als "een blad voor beleggers", eerder dan als "beleggingsblad".

De nuance is subtiel, het verschil is fundamenteel. Een beleggingsblad, dat verkoopt tips aan beleggers die maar wat graag willen geloven dat de beleggingen die ze zullen doen hen rijk zullen maken. De realiteit is echter vaak dat mensen het slachtoffer zijn geworden van handige marketing: de goeie resultaten worden in de verf gezet, over de slechte tips krijg je nooit nog iets te horen.

Brecht pakt het anders aan: hij raadt niets aan waar hij niet zelf in gelooft. Het enige wat hij wil, is het overeind houden van uw reële koopkracht. In de komende tijd gaat het NIET over het binnenrijven van meer fiatgeld, maar over het behouden wat u heeft in reële termen.

Vraag is natuurlijk - en dit is waar onze focus werkelijk ligt - wat de reële termen van morgen zullen zijn? Kan iemand dat eigenlijk met zekerheid zeggen?

Het enige waar we zeker van zijn is dat de schuld *mathematisch* (het is dus géén kwestie van willen) niet meer terug te betalen valt, en dat een crash MOET komen (willen of niet).

De kernvraag van Brecht bij het investeren, is dan ook: “hoe positioneer ik mijn vermogen zodanig dat het zelfs de ergste storm kan doorstaan? En de afgeleide vragen zijn dan: hoe zal die storm eruit zien? Wat mogen wij verwachten? Wat is de timing?”

Die hele visie uiteenzetten in een e-mail zou niet enkel onbegonnen werk zijn - Brecht beschrijft al drie jaar wat zal gebeuren, en het wordt maand na maand duidelijker dat zijn voorspellingen uit 2013 helemaal niet overdreven waren - het zou ook onterecht zijn tegenover zijn abonnees die wel al jaren trouw hun abonneegeld betalen (met 88% klanttevredenheid).

Wat Brecht WEL zegt: GA UIT OBLIGATIES. U zit met uw hoofd in de muil van de leeuw. Als die muil dichtklapt, dan bent u uw caput - uw hoofd - uw kapitaal kwijt.

De visie van waaruit Brecht dat zegt, de timing voor wanneer de crash gepland is, en de filosofische inzichten die daarbij horen, die kan u vernemen na het nemen van een abonnement.

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg