Cryptocurrencies? You bet

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Cryptocurrencies?
You bet!

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Bitcoin knalde onlangs los door de 900 USD. Het wordt steeds meer een alternatieve belegging buiten het banksysteem.

Maar er zijn nog betere alternatieven!

Mogen wij onszelf op de borst slaan voor het opmerken, in een zéér vroeg stadium, van het potentieel van Monero (XMR)?

We denken van wel.

Door onze analyse van de technologie achter XMR werd het duidelijk, lang voor de massa dat doorhad, dat BTC onmogelijk de winnaar kan worden op de lange termijn. Ondertussen staan de abonnees van MACRO Trends, met een instapprijs in XMR van 0,6 dollar begin 2015, ondertussen op meer dan 1300% winst (!).

En dit nadat we hen een JAAR lang gezegd hadden: "te vroeg, wachten". In 2014 stond de munt namelijk nog op om en bij de 2 dollar. PRECIES op het juiste moment (begin 2015) zeiden we dan: "Yes! Go! Het is nu het moment". En gedurende de rest van dat jaar zagen we onze geliefde crypto-investering alleen maar in waarde toenemen. Lang voor we er publiek promotie mee maakten - onze abonnees gaan voor alles.

We gingen onze hoofdredacteur Brecht Arnaert hierover eens aan de tand voelen. Hoe heeft hij dit enorme succes geboekt?

Brecht Arnaert: "Wat voor mij het belangrijkste is: Monero heeft 0,0 USD in marketing geïnvesteerd, en is vooral organisch gegroeid. Daar hou ik van: slow politics. Wat snel groeit, is niet sterk. Onderschat evenwel de exponentiële functie van organische groei niet: alles start trager, maar finaal haalt de schildpad de haas toch nog in.“

Hoe vindt Brecht dan zulke goede tips in MACRO Trends? Brecht antwoordde hier het volgende op:

"Door een breed en vooral een diep netwerk te hebben; dat wil zeggen: met héél veel mensen praten, en over de kern van de zaak: waar gaat dit monetair systeem naartoe? En wat zijn de oplossingen?

Deze macro-trend, bijvoorbeeld, had ik nooit opgemerkt zonder eerst crypto-specialist Roeland Creve te leren kennen en hem lang en diep aan de tand te voelen.

Toen zijn uitleg stand hield, tegen al mijn scepticisme in, besloot ik hem een podium te geven in MACRO Trends.

Dus, strikt genomen: ere wie ere toekomt: Roeland Creve is de man die de munt voor het eerst opmerkte. MACRO Trends is gewoon het platform waarop goeie beleggingsideeën een kans krijgen.”

Ook voor 2017 zit de pijplijn aan goeie ideeën om uw vermogen op peil te houden weer goed gevuld.

Je merkt zo wanneer je met Brecht spreekt, dat hij een diepgaande kennis heeft die weinig mensen hebben. Deze kennis kan ook u inzetten in uw portfolio door een abonnement te nemen op MACRO Trends.

Dit is de beste investering die u in 2017 kunt maken. Ook in 2017 wordt kapitaalbehoud in reële termen de grootste uitdaging voor uw vermogen.

Ga er niet lichtzinnig mee om, investeer vandaag nog in advies dat zijn nut bewezen heeft.

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg