Koop een hele straat, dankzij MACRO Trends!

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Koop een hele straat,
dankzij MACRO Trends!

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Gelukkig nieuwjaar, beste lezer!

Ze blijven maar komen, de vragen over vastgoed.

Wie een eigen huis heeft gekocht, gaan we natuurlijk niet vertellen om dat te verkopen. Eigen haard is uiteindelijk goud waard. Maar Brecht is wel héél kritisch tegenover het beleggen in vastgoed op dit moment. Iedereen doet het blijkbaar, en zowel in Vlaanderen als in Nederland is de markt weer enorm aan het verhitten.

Brecht formuleert het als volgt:

Een huis kopen is géén goed idee, omdat de hele huizenmarkt vasthangt aan de obligatiemarkt: stijgt de rente met één procentpunt, dan stort heel dat kaartenhuisje (no pun intended) in elkaar.

De tijd is al lang voorbij dat mensen een huis kochten met eigen geld - die markt is volledig afhankelijk van de banken - zoals elke markt tegenwoordig.”

​De boodschap is dus: WACHTEN. Dat er veel geld op de bank staat is inderdaad een probleem, maar in de modelportefeuille van MACRO Trends heeft Brecht toch wel al wat manieren getoond om die liquiditeit te spreiden: een stuk afhalen, in chartaal geld, een stuk in gouden munten met kleine coupure steken, een stuk in zilver, beleggen in cryptocurrencies, voeding kopen die in tijden van crisis gemakkelijk verhandelbaar is, investeren in uw eigen gezondheid: alles doen om zo liquide, fris en gezond mogelijk aan de start te komen wanneer de echte miserie begint.

​Brecht is duidelijk over de richting die we uitgaan:

“Komt de crash, dan komt die EERST in de obligatiemarkt, DAN in de aandelenmarkt (aangezien aandelen voor 2/3e met schuld gefinancierd zijn) en DAN PAS in de huizenmarkt.

De kettingreactie, evenwel, zal vrijwel onmiddellijk zijn. Wie erin slaagt om zijn kapitaal te bewaren in reële termen - wie zijn koopkracht dus kan bewaren - die zal NA de crash niet één huis kunnen kopen, maar een hele straat.”

Wachten dus. Maar wachten betekent niet dat je met je vermogen ondertussen niets kunt aanvangen, integendeel.

Neem nu bijvoorbeeld de evolutie van Monero. Ingekocht à 3 euro en nog eens à 8 euro. Nu staan we rond de 10 euro. Dit is een consolidatie in een duidelijk stijgend patroon. Zo zal de prijs zich blijven ontwikkelen: met horten en stoten, maar de richting is opwaarts.

Timing is enorm belangrijk, en daar wil MACRO Trends u bij helpen.

Dat is de kracht van MACRO Trends: met avant-garde beleggingen ervoor zorgen dat uw koopkracht overeind blijft, terwijl die van uw buurman gelijk blijft of zelfs daalt (veel waarschijnlijker).

Op die manier bent u spekkoper wanneer het er echt op aankomt.

Overtuigd? You should!

HIER vindt u alle info om een abonnement af te sluiten.

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg