Hoe nonchalance uw vermogen kan verwoesten

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Hoe nonchalance uw vermogen kan verwoesten (+TIP!)

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Op 20 januari heeft Donald Trump de eed afgelegd als 45e president van de Verenigde Staten.

Ik ga het hier niet hebben over zijn beleidsmaatregelen die de wereld (zogezegd) in een diepe depressie kunnen storten. Daar heeft u de mainstream kranten en economen voor.

Maar amper vijf jaar geleden werd Trump nog uitgelachen door jan en alleman, weet u dat nog?

De filmpjes op Youtube kunt u gemakkelijk terugvinden.

Hillary Clinton was zo arrogant over haar eigen verkiezingsoverwinning, dat ze de staat Wisconsin zelfs niet bezocht tijdens haar campagne! Waarom zou ze immers? De staat was al van oudsher een Democratisch bastion. Het was helemaal niet nodig om daar campagne te gaan voeren.

Maar op de dag van de verkiezingen werd het duidelijk dat Hillary zich enorm misrekend had. De staat Wisconsin, die 10 kiesmannen leverde, zorgde mee voor de overwinning van Trump.

Het onverwachte heeft het leven van Hillary, dat al dertig jaar in het teken stond van het behalen van die felbegeerde titel, helemaal verwoest.

Resultaat: Donald Trump is nu president, dankzij een gebeurtenis die “toch nooit zo kunnen gebeuren.”

Laat uw beleggingen niet hetzelfde overkomen!

Wees niet zo gerust op zaken die toch nooit kunnen gebeuren, volgens de mainstream pers.

Brecht Arnaert, onze hoofdstrateeg, verdiept zich in de psychologie van de markten en heeft daarbij erg bijzondere fenomenen en patronen ontdekt. Zijn doelstelling voor 2017 is vrij ambitieus: u mee te nemen op een tocht doorheen onze psyché, zodat u leert ZIEN in plaats van gewoon te kijken, zodat, wanneer het 100% geplande moment-supreme van de crash komt, u wéét waar u naar kijkt.

Dat is immers het grote verschil tussen kijken en zien: in-zicht.

Terwijl de massa wellicht de voorgeprogrammeerde paden zullen volgen (letterlijk: de paden die neurologisch in hun hersenen zijn aangebracht door de constante conditionering van hun perceptie via de media) zal u dat niet doen. U bent immers lezer van MACRO Trends, het blad waar het vergaren van in-zicht en het bewaren én doen aangroeien van uw vermogen naadloos in elkaar overvloeit.

En winst maken, dat kan onze Brecht, geloof me.

In het laatste nummer van afgelopen vrijdag bespreekt hij een bedrijf waarin hij niet belegt voor de korte termijn of de kleine winst, maar voor 3 à 5 jaar, met oog op de grote winst.

2017 wordt volgens Brecht een jaar met quasi enkel goed nieuws: de haalbaarheidsstudie van het project zit in zijn laatste fase, en uit goede bron weet Brecht – die een wereldwijd netwerk heeft – dat ook de interesse voor de financiering van het project zelf NU AL zeer groot is.

Volgens hem kan dit aandeel een tenbagger worden, zij het gespreid over dezelfde periode.

U kan dus kiezen: nu en dan eens 20% maken op een trade, of mogelijks 1000% maken op 5 jaar.

De keuze is snel gemaakt, denk ik.

Laat in 2017 uw vermogen aangroeien, kies voor MACRO Trends als uw gids.
 

600_button_abonneer_hier.gif 

EN LEER DIT BEDRIJF METEEN KENNEN

 
 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg