Waar kan uw geld nog schuilen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Waar kan uw geld nog schuilen?

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Wie het nieuws opvolgt, leest vaak gekke dingen.
 
Vandaag stuurde Brecht me een artikel toe dat hij had gezien op de website van de Vlaamse krant De Standaard, een zogenaamde kwaliteitskrant.

Daarin zei een professor het volgende: “Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor we ook in België ‘cashless’ door het leven gaan. ‘Maar eerst moeten we naar een ‘less-cash’-samenleving’.”

Kijk, dit is een trend die al langer aan de gang is: de toplaag wil ervoor zorgen dat niemand nog weg kan met z’n geld, en dat alles bekend is bij de fiscus. Om, indien nodig, met één pennentrek alles te kunnen confisqueren.

Is niet mogelijk, zegt u?

Waarom zou het niet mogelijk zijn? In België maakten we in 1944 al een Gutt-operatie door.

 600_mt48.jpg

 
De broodnodige saneringsoperatie omvatte verschillende maatregelen, maar de meest in het oog springende was de verplichte uitwisseling van de bankbiljetten met een waarde van 100 Frank en meer.

Sommige mensen hadden via-via een voorkennis opgedaan, en profiteerden er ‘big time’ van. Anderen hadden minder geluk en zagen hun spaargeld letterlijk gedecimeerd worden.

Niet meer mogelijk in 2017, zegt u? Let maar eens op.

Misschien gebeurt het niet onder dezelfde vorm, maar een bail-in of bank holiday is zomaar mogelijk.

Het komt er dus op aan om het tegenpartijrisico van uw spaargelden en beleggingen drastisch te beperken, en ervoor te zorgen dat u LIQUIDE bent.

In deze tijden is het écht niet aangewezen om in het ‘fonds van de maand’ te gaan beleggen, of leningen aan te gaan om vastgoed op ‘toplocaties’ te kopen. Daar heeft u niks aan als het fout gaat.

Waar u wél iets aan heeft, is aan inzicht in het monetair systeem. Wie dat begrijpt en doorgrondt, is onze hoofdredacteur Brecht Arnaert.

Die kennis blijft bij hem niet louter theorie; hij zet ze ook om in performante beleggingen. Zo heeft hij al ‘home runs’ gescoord met cryptocurrencies, en met aandelen die wissels zijn op de toekomst.

MACRO Trends beschermt uw vermogen én laat het aangroeien.

We nodigen u uit om kennis te maken met de filosofie van het blad. Die is uniek en is gefocust op geld behouden én verdienen.

Ontdek de visies van Brecht HIER

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg