Wijziging van mijn persoonlijke gegevens

Geachte heer/mevrouw,

Om wijzigingen aan te brengen in uw naam, adres, woonplaats, e-mail adres of wachtwoord, dient u zich eerst in te loggen op de website met uw login gegevens. Nadat u op de homepage bent aangekomen, klikt u vervolgens op “MIJN ACCOUNT”.

Nu kunt u wijzigingen aanbrengen of gegevens toevoegen. Vergeet niet uw wijzigingen of toevoegingen op te slaan d.m.v. een klik op de oranje button “Wijzigingen opslaan >>” onderaan het formulier.

Met vriendelijke groet,

Klanten Service
MACRO Trends