Nieuwsbrief Macrotrends

 

MONERO

aankopen en opslaan
in vier stappen

 

 

200_mt40.jpgWilt u al langer in Crypto's investeren?

Het is nu of nooit.

Voor de meeste mensen is crypto-currency nog steeds een “mysterium tremendum et fascinans”: het is een mysterie dat tegelijk een grote angst inboezemt, maar ook een grote fascinatie. Bitcoin of Monero kopen, het is zeker niet evident. Het is een nieuwe wereld, vol digitale toestanden. Maar wat indien mijn 1000 euro plots 10.000 euro wordt? Of meer? Tussen die twee polen bevindt u zich wellicht.

Hoe investeer je nu precies in MONERO (XMR) – welke stappen moet je nemen, waarop moet je letten, en hoe bewaar je je aangekochte munten veilig. Want dat is momenteel het grootste gevaar: hackers alom. Het aankopen zelf is even concentreren, maar dat is het punt niet. Opslag is het punt. In dit dossier leer je hoe je dat veilig doet.

Eerst wordt er uitgelegd hoe je een wallet-adres aanmaakt. Dan volgt de feitelijke aankoop van MONERO en als laatste het verificatieproces. Nadat uw order is uitgevoerd kan u uw monero overschrijven naar uw Monero-rekening.

Aangezien MONERO anoniem werkt, kunt u niet via de publieke blockchain controleren of uw monero naar uw adres is gestuurd. Daarvoor dient u het MONERO-bankporogramma te downloaden. Vervolgens bevestigt u deze gegevens en zal het programma beginnen synchroniseren. Als de synchronisatie compleet is, zal u uw MONERO zien verschijnen, en klaar is kees.

Tot slot volgt nog de uitleg over hoe u uw coins weer kunt verkopen.

Benieuwd hoe u MONERO het best en het veiligst koopt en opslaat? Bestel dan het rapport. Het is nu voor €47,- los verkrijgbaar. 
 
100_mt40.jpg

 
 Download hier het losse rapport:

MONERO aankopen en opslaan in vier stappen

 

 

Of sluit een jaarabonnement af op MACRO Trends, dan krijgt u het rapport er gratis bij.

Abonneer u vandaag nog en ga direct aan de slag!
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg
 

150_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Brecht Arnaert
MACRO Trends