Nieuwsbrief Macrotrends

 

Het ideale geschenk 

 

 

250_mt_boek.jpgDe lange zomeravonden zijn traditioneel een periode waarin we eens stilstaan bij de dingen. Ook als beleggers moeten we dat doen. Waar gaat het in 2018 allemaal naartoe? Bij MACRO Trends hebben we daar een heldere visie over: kapitaalbehoud in reële termen staat op nummer één, dan pas extra winsten.

Maar de vraag is: wat zijn reële termen? Wat is de realiteit van morgen? Om op die vraag een antwoord te bieden, moet de analyse breder gaan dan één individueel aandeel of sector, en dieper dan één individuele kijk op de zaken. Wat je nodig hebt is een algemene economische visie.

Al vier jaar probeer ik mijn lezers de finesses van de Oostenrijkse Economische School bij te brengen, gecombineerd met inzichten over geopolitiek, de geschiedenis van het monetaire systeem, en ja, ook de geschiedenis die jarenlang voor ons is verborgen gehouden.

Het deed mij dan ook enorm veel plezier te zien dat één van onze abonnees - onder het pseudoniem B. Izar - de inzichten die hij via MACRO Trends heeft opgedaan te boek heeft gesteld. Het resultaat is "De Macht van de Onzichtbare Bankiers", een 232 pagina's tellende samenvatting van inzichten.

Dit boek is het ideale geschenk voor zwoele zomeravonden. Het brengt u een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.

Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wil u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.


Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten)

 
100_mt_boek.jpg

 
 Download hier het e-boek voor slechts €9,99.


Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 

 

Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd. 

150_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Brecht Arnaert
MACRO Trends