Nieuwsbrief Macrotrends

 
150_brecht_arnaert_foto2.jpgDe langverwachte tweede virusgolf is een feit. Tenminste, als we de virologen mogen geloven, en dat doe ik al lang niet meer. Dat komt omdat er blijkbaar geen enkele is die de olifant in de kamer durft te benoemen: de PCR-test deugt voor geen meter.

Dat zeg ik niet enkel omwille van het bekende probleem van de valse positieven: het feit dat de "test" in minstens 30% van de gevallen (en dat is zelfs nog een conservatieve schatting) aangeeft dat de patient "besmet" is terwijl dat niet zo is. Dat, op zich, zou al genoeg moeten zijn om het hele onding naar de prullenbak te verwijzen.

Ik wil het ook niet hebben over het feit, niet de mening, dat deze "test" niet eens test voor het virus, maar slechts voor een bepaalde gensequentie, en bovendien één die lang niet alleen in het genoom van het Sars-COV-2-virus voorkomt, maar ook in tal van andere virussen, zowel uit de Corona-familie als uit andere. Dat is een tweede gegronde reden om het groteske peuteren met een staafje in de neus, alsof men daarmee het "Algemeen Belang" dient, resoluut af te wijzen.

Ik wil het ook niet hebben over het feit, niet de mening, dat deze "test" niet eens een kwalitatief criterium heeft – en dus eigenlijk geen test is. De PCR-"test" vertelt u niet of u "besmet" bent, maar louter en alleen of het genetisch materiaal dat uit uw neus werd gehaald na het doorlopen van 30 duplicatie-cycli in voldoende hoeveelheid aanwezig is om visueel waarneembaar te zijn. Laat je die cyclus 50 keer lopen, dan heb je veel meer positieven. Waarom zijn 30 cycli meer wetenschappelijk dan 50? Volledig arbitrair!

Waarover wil ik het dan wel hebben? Over het bedrog. Over het feit, niet de mening, dat de gensequenties die men voor de "test" gebruikt niet eens van virussen afkomstig zijn. Ik geloofde het eerst zelf niet, maar nader onderzoek leert dat het biechtewaarheid is. Ze zijn afkomstig uit tal van afstervende weefsels en cellen, waarvan de samenstelling in een database werd opgeslagen. Aangezien ons lichaam dagelijks echter miljoenen cellen recycleert, maken die sequenties dus deel uit van de normale menselijke stofwisseling.

Met andere woorden: iederéén kan positief getest worden, en niet omdat men "besmet" zou zijn met een "virus". Neen. Louter en alleen omdat men gensequenties gebruikt die sowieso altijd al in uw lijf rondzwerven. Waar we dus tegenaan kijken, beste mensen, is de grootste zwendel van de 21ste eeuw: voer het aantal testen op, en de "epidemie" wordt zogezegd groter, terwijl het enige wat toeneemt, het aantal positieve testen is, hetgeen op zich niks bewijst, onder dewelke zéker geen "besmetting" met het "virus".

En weet u wat het ergste is? Dat een béétje journalist dit allemaal zelf op het spoor kan komen, als men maar de moeite doet. Onze media volgen echter unisono de onzin van de virologen, en bij uitbreiding de farmaceutische industrie. Want maakt u zich geen illusies: eens het COVID-vaccin er is, gaat u op wonderbaarlijke wijze een afname van het aantal "besmettingen" zien. Niet omdat het "virus" weg is, maar simpelweg omdat men de angstporno zal verminderen, en in coördinatie daarmee ook het aantal testen.

Laat u niet vangen: u wordt een rad voor ogen gedraaid. Wie wel nog enigzins bij zinnen is, die ziet dat het werkelijke virus angst is. De biochemische processen die daardoor in gang worden gezet – stress – staan algemeen bekend als de hoofdoorzaak van versnelde celveroudering, wat, o ironie, meer van die rondzwervende gensequenties oplevert. En dat veroorzaakt natuurlijk weer meer positieve "testen". De psychose is compleet, de duivel lacht in zijn vuistje, en de economie draait. Althans voor sommigen.

Brecht Arnaert
MACRO Trends


Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO TrendsKlik hier voor meer informatie 

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Volg MACRO Trends nu ook op Twitter


Evoluties op financiële markten gaan vliegensvlug, en dus moet ook MACRO Trends zich aanpassen aan deze nieuwe trend. Sinds een paar maanden vindt u ons dan ook op Twitter terug: 
 

600_mt104.png

 
Dit account wordt onderhouden door onze abonnee Guido Clicque, die uit alle internationale blogs de beste artikels deelt, en dagelijks in de weer is om de rest van onze beleggers-gemeenschap op de hoogte te houden. 
 

Volg ons hier: https://twitter.com/TrendsMacro

 

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends