Onze Auteur: Brecht Arnaert

 

200_brecht_arnaert_foto.jpgBrecht Arnaert is als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en is sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends.  

Onder zijn leiding is het blad verschoven van een blaadje over goud en goudmijnaandelen, naar een gedegen blad over de gevaren van het monetaire systeem, en hoe zich daarop voor te bereiden.  

De analyses van Brecht Arnaert zijn op zijn zachtst gezegd controversieel, maar zetten u als belegger aan tot denken over de enorme risico's die u loopt, indien u niet zijn modelportefeuille volgt. 

Die portefeuille is opgebouwd volgens de filosofie van een beleggings-piramide, waarbij het minst risicovolle de basis vormt, en het meest risicovolle de top. Hoe hoger, hoe minder er van die activaklasse in zit. 

Als abonnee zit u verder ook nog eens op de eerste rij om bij te leren over het onderzoek van de hoofdredacteur inzake inflatie en deflatie, en de relatie met de geopolitieke gebeurtenissen in Europa.  

Kortom: een blad met een focus op beleggen, in het bredere macro-economische kader; wij gaan er prat op dat dit uniek is in de Lage Landen.